“VEĆ JE REKLA DA” Matora verila Anitu, venčanje je za samo mesec dana, evo ko su KUMOVI!

Showbizz

“VEĆ JE REKLA DA” Matora verila Anitu, venčanje je za samo mesec dana, evo ko su KUMOVI!

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović bile su gosti u emisiji “Narod pita” i prvi put nakon finala javno progovorile o svom odnosu ali i planovima za budućnost.

Otkrile su i da su se verile, ali i da je venčanje za oko mesec dana.

– Danas sam bila u Kurševcu kod njene majke. Uskoro će se destiti nešto lepo, za nekih deset dana. Anita je danas rekla ”da”. Biće veselo. Bila sam kod tašte, rešila sam sve. Ne bih puno da otkrivam detalje. Biće spektakularno i prelepo. Danas smo odelile radosne vesti – kazala je Matora.

– Ti si je zaprosila? – upitala je Ivana.

– Odmah smo konkretizovale, bez veridbe. Svadba će biti u drugoj državi, moram da kažem da će se sve održati za mesec dana – otkrila je Matora.

Kad je svadba? – upitala je Ivana.

Za mesec dana, ne mogu da kažem gde i kad tačno. Tajna je ko će biti kumovi, a ono što je važno je da će do toga doći. Krivo mi je jer sam pravila tenziju, bežala od ovakvog odnosa. Mislim da je vreme da našoj ljubavi damo šansu. Ne treba da se opiremo – rekla je Matora.

– Tamara moja će biti kuma, a Marko Đedović kum – rekla je Matora.

– Logično da je Marko tvoj kum jer ti je prijatelj jako dugo. Uvek si umela i uvek si spanđala jedne od najboljih riba i na kraju si osvojila misicu Zadruge 6. Definitivno si najveći zavodnik – rekla je Ivana. Kurir.rs