Dramatične scene nakon nesreće u Zagrebu: “Snimao video za Tik Tok i bilo je pitanje dana kada će se desiti tragedija”

Region

Dramatične scene nakon nesreće u Zagrebu: “Snimao video za Tik Tok i bilo je pitanje dana kada će se desiti tragedija”

Policijska uprava zagrebačka oglasila se o strašnog nesreći koja se u petak oko 22 sata dogodila u Buzinu. Kako su naveli, automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 23-godišnji vozač. On je naletio na tri pješaka i jedan osobni automobil koji se potom odbio na još jedan automobil. Osim troje pješaka, ozlijeđene su i dvije osobe koje su se nalazile u automobilu na kojeg je 23-godišnjak naletio.

“U petak, 16. lipnja oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu je 23-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan osobni automobil koji se potom odbio na još jedan automobil. Ozlijeđenim osobama na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama na području Grada Zagreba.

U prometnoj nesreći ozlijeđene su još dvije osobe koje su se nalazile u osobnom automobilu na koji je naletio osobni automobil marke Mercedes te će i njima liječnička pomoć biti pružena u medicinskim ustanovama na području Grada Zagreba. Muškarac starosti 23-godine koji je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje”, navodi policija.

Prisutni navode da je vozač Mercedesa navodno ovakve video zapise snimao za Tik-Tok i bilo je pitanje dana kada će se desiti ovakva tragedija. gpmaljevac.com