Jedva je dočekala da se napumpa: Anđela Đuričić promijenila lični opis estetskom korekcijom, roditelji zgroženi!

Showbizz

Jedva je dočekala da se napumpa: Anđela Đuričić promijenila lični opis estetskom korekcijom, roditelji zgroženi!

Kada je prethodne sezone u „Zadruzi“ osvojila visoko treće mjesto u superfinalu, Anđela Đuričić mnogima je postala omiljeni rijaliti igrač zbog njenih pozitivnih osobina. Kulturna, vaspitana, smjerna i istrajna u svojim stavovima osvojila je srca publike, međutim u šestoj sezoni sve je to bacila u vodu ušavši u ljubavnu vezu sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem.

Oni su diskvalifikovani neposredno pred finale, ostali su bez dinara ali se mlada Crnogorka ubrzo snašla. Ona je započela voditeljsku karijeru, ostavila je dečka i vratila se kod roditelja u Đenoviće gdje uživa u ljetnjim danima. Međutim, kako posao zahtijeva ona trenutno boravi u Beogradu, a svoje pratioce na društvenim mrežama obavještava o svakom koraku.

Tako je juče objavila niz fotografija iz jedne privatne ordinacije gdje se podrvrgla estetskoj korekciji. Naime, Anđela Đuričić uvećala usne je, pa se javno pohvalila rezultatima promjene i pokrenula lavinu komentara na mrežama.

„Au, Helga se baš napucala“, „Sve ste iste“, „Mnoge će da skidaju plastiku uskoro“, „Prirodno i umjereno“, „Eh, da mogu mozak da poprave bilo bi dobro“, „Užasna je“, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su se nizali na Anđelin račun.

Ipak, čini se da Anđa ne mari što nije dobila pohvale na račun novog izgleda već vrijedno radi na novim projektima. Ona je, podsjetimo, prije nekoliko dana snimila i svoju prvu pjesmu, a od oktobra počinje njena autorska emisija koju njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju. Bilo kako bilo, čini se da Đuričićeva uživa nakon raskida sa Zvezdanom i da iako je u Beogradu ne planira da mu se javi da porazgovaraju. (ekskluziva.ba)