BILAL SE HITNO OGLASIO NAKON MAJINOG NAPADA NA NJEGOVU PORODICU: Šokiraćete se kad čujete čime joj je zaprijetio

Showbizz

BILAL SE HITNO OGLASIO NAKON MAJINOG NAPADA NA NJEGOVU PORODICU: Šokiraćete se kad čujete čime joj je zaprijetio

Maja Marinković i Bilal Brajlović nedavno su imali buran raskid, a nakon kraha veze svakodnevno se javno prepucavaju kako preko medija, tako i preko društvenih mreža. Bilal je prije nekoliko dana objavio Majin broj telefona, nakon čega je ona priznala da dobija bezbroj poruka i poziva koji narušavaju njen mir i privatnost, pa je odlučila da se osveti bivšem partneru. Naime, Maja je sada objavila privatni broj telefona Bilalove majke, Sanele Brajlović, o kojoj je ranije javno govorila i nije imala riječi hvale.

– Dragi moji, s obzirom da je moj broj telefona javno objavljen bez mog odobrenja, htela bih da vas obavijestim da, ukoliko vam toliko trebam, možete me kontaktirati na ovaj broj telefona. Ljubi vas vaša Maja – napisala je ona u objavi na svom Instagram nalogu, na kome je prati blizu 300.000 ljudi, i napisala broj telefona.

Nakon ovog skandala, oglasio se i Bilal.

– Sad se moram oglasiti, prije pola sata Maja je objavila broj moje majke, djevojka očigledno ne može normalno raskinuti. Odmah priča laži, koje ja odmah demantujem. To je katastrofa šta radi, ja njoj nikad nisam rekao te stvari, plače i govori da će sve demantovati samo ako ja odem kod nje. Sad sam naučen i odlučio sam da neću pasti toliko koliko je ona pala, objaviti njene gole slike i reći sve što znam. Neću se baviti tim stvarima – rekao je Bilal. Informer.rs