Nastao muk u studiju kod Amidžića: Dragana Mirković otkrila tajnu staru čak 30 godina! (Foto)

Showbizz

Nastao muk u studiju kod Amidžića: Dragana Mirković otkrila tajnu staru čak 30 godina! (Foto)

Tokom emisije Ognjena Amidžića, Dragana Mirković je svojim šarmantnim prisustvom i prirodnom spontanošću oduševila publiku, ostavivši upečatljiv utisak.

Osim što je pričala o zamršenostima svoje četiri decenije duge karijere, pjevačica se upustila u specifičnosti humanitarne turneje koja je nedavno započela.

– U muzičkoj industriji sam četiri decenije. Svoju karijeru mogu pratiti od decembra 1983. godine, a moj debi album izašao je u maju 1984. Prvobitno sam zamišljala da se koncert održi u Areni u decembru u znak sjećanja na ovu prekretnicu, ali sada je vrijeme i dalje jednako prikladno.
Iako uživam da slušam razne žanrove muzike, nisam osoba koja provodi vrijeme kod kuće prepuštajući se samo melodijama Dragane Mirković. Moje odrastanje su oblikovali zvuci autentične muzike, a duboko sam se divila Elvisu Prisliju iz filma “Briljantin”.

Pjevačica je izrazila obožavanje nečega potpuno različitog i jedinstvenog. Nakon diskusije, Ognjen Amidžić je pustio dio iz filma “Slatko od snova” iz 1994. godine, što je dovelo do pravog izazova za Draganu Mirković.

Naime, voditeljka je pedantno namjestila bubnjeve, baš kao i u filmu prije tri decenije, kada su skeptici posumnjali u njenu sposobnost da istinski sjedi i udara štapovima u bubanj. novadanas.com