MILICA TODOROVIĆ SA KRATKOM KOSOM I BEZ ZUBA! Fotografija kruži mrežama, evo kako je izgledala kao devojčica! (FOTO)

Showbizz

MILICA TODOROVIĆ SA KRATKOM KOSOM I BEZ ZUBA! Fotografija kruži mrežama, evo kako je izgledala kao devojčica! (FOTO)

Lepa Kruševljanka, Milica Todorović, rođena je trinaestog oktobra, a sa samo 13 godina pojavila se na audiciji za “Zvezde Granda” ne sluteći kakav uspeh je pred njom. Već naredne godine, najmlađa učesnica odnela je pobedu u muzičkom takmičenju ne sanjajući da je pred njom blistava karijera.

Na fotografiji je Milica Todorović, pevačica koja broji ogroman broj hitova i danas je jedna od najtraženijih na estradnoj sceni. Kako je i sama nedavno priznala, takmičenje “Zvezde Granda” preokrenulo joj je život.

– Nisu me tada pitali ništa, pitali su me samo šta ću da pevam, ja sam rekla nemam pojma. Imala sam veliku tremu, nisam znala ništa, bilo je stravično – prisetila se Todorovićeva svog predstavljanja na audiciji pred Sašom Popovićem.

Osim što nastupa u brojnim klubovima gde dovodi atmosferu do usijanja, Milica Todorović je rado viđen gost u “Nikad nije kasno”, a nedavno je Žika Jakšić otkrio zašto je baš na njen uspeh najponosniji.

– Ja Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone “Zvezda Granda” kada je imala 15 godina. Pobedila je u toj sezoni, i kad su je proglašavali za pobednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao – priznao je Jakšić nedavno. Kurir.rs/Informer