POTRESNO OGLAŠAVANJE JOVANE JEREMIĆ NAKON SMRTI SVEKRVE: Moja prva i prava, toliko sam te volela…

Showbizz

POTRESNO OGLAŠAVANJE JOVANE JEREMIĆ NAKON SMRTI SVEKRVE: Moja prva i prava, toliko sam te volela…

Bivša svekrva voditeljke Jovane Jeremić, Zorica Milošević, preminula je u 71. godini. Naime, Jovana je u više navrata isticala kako je veoma vezana za nju i da joj je u više navrata bila najveća podrška, a sada se i oglasila. Jovana je potpuno slomljena od bola, a na Instagramu je uputila veoma emotivne reči preminuloj bivšoj svekrvi, koja joj se našla, kako je i Jovana sama isticala, u najtežim trenucima.

– Sve i da vratim vreme, ti si za mene jedina i prva. Glavna u svemu. Moja PRVA i PRAVA SVEKRVA. Hvala ti što si u ključnim momentima bila uz mene. Što si deo sebe ugradila u mene. Obično svekrve i snajke ne idu zajedno, a ja sam tebe volela toliko da samo moja, duša zna istinu. Naše kafe na terasi, moja pljuga sa tobom na kvarno, naše priče i uređivanje jutarnjeg programa sa muzičkim delovima za Božić, Vaskrs… Verujem da duše ne umiru. One se samo sele na drugo mesto… – napisala je Jovana.

Podsetimo, Jovana se i sama nedavno oglasila i pružila podršku Zorici da prebrodi težak period i opaku bolest.

– Moja svekrva! U životu mi je bila najveća podrška. Moja svekrva. Čuvala mi je dete kada mi se svet raspadao. Podržavala moje snove, verovala u mene kad niko nije. Noćima smo sedele na terasi i pričale. Pile naše kafe. Pravile muzičke delove jutarnjeg programa na početku moje karijere. Ona je uvek verovala u mene. Moja svekrva. Profesor muzike. Avangardna Žena. Lavica. Svetska zena. Karakterno ista ja. Naša ljubav, poštovanje i iskrenost nadmašile su ovozemaljsko vreme – napisala je Jovana dok su joj u očima bile suze.

– I sada se bori lavovski. Ne posustaje. Ovo je primer zdravog odnosa. Razvod od njenog sina nas nikad nije razdvojio. Ni mene od Voje. Samo smo još veći prijatelji. On je moj prvi suprug, nikad bivši muž, njegove ljubavi posle mene sam blagoslovila, a Voju podržala u svakom smislu, a moja Zoka je moja svekrva za sva vremena. Volim te, Zoko, Zoko lavice – dodala je voditeljka. Kurir.rs/Telegraf