PORODICA GUDELJ U TREBINJU ISKRENO REKLA ŠTA MISLE O ANASTASIJI: “Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: ‘Preuzmi….”

Showbizz

PORODICA GUDELJ U TREBINJU ISKRENO REKLA ŠTA MISLE O ANASTASIJI: “Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: ‘Preuzmi….”

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović su nakon velike tuge koju su doživeli, gubitka svog prvog djeteta, odlučili da se na neko vrijeme sklone od medije i u krugu najbližih odtuguju i prebole.  Nasljednica pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i sportista su, kako Kurir piše, čak pet dana proveli u Trebinju, inačerodnom selu njegovih roditelja. Odmah na ulazu u grad ekipa je srela rođake poznatog fudbalera, a razgovarajući sa njima evidentno je da novu snajku izuzetno obožavaju.

“Ponosna sam i na Stefana i na Nemanju. Dolazila je Anastasija. Upoznala sam je pred domom kulture. Predivna djevojka”, rekla je baka Bojana.

Ekipa novinara uputila se i do doma porodice Gudelj u Trebinju. S prostrane terase puca pogled na jezero, šumu, a mir i cvrkut ptica se riječima teško mogu opisati. Gudeljeve strine su nas ugostile kao najrođenije, iako nisu očekivale goste.

“Dobro došli. Nemanja je sin mog djevera. Predivno dijete. Prije dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelijepa, pitoma, fina, sjedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje željeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mejstom, ne interesuje je grad”, kaže ponosna strina. Ništa manje riječi hvale nije imala ni druga strina.

“Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: ‘Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde.’ Vole se i čim je to lijepo sve, neka djeca uživaju. Divno dijete, lijep su par i samo mogu da kažem riječi hvale”, ponosno priča strina.

Na lokalnoj pijaci ispod Platana svi znaju za Gudelje.

“Kako da ne znamo. Gledamo kad Nemanja igra, a gledali smo mu i oca. Na njega je onako brz i vispren na terenu. Videli smo kad je bio ovde. Eno, onde se slikao sa ljudima. Svi su ga prepoznali, a on nije skidao osmeh s lica. Nije dugo bio ovdje. Vjerujte, časna i poštena porodica – zaključila je prodavačica na pijaci. U jednoj prodavnici sreli smo i drugaricu Nemanjine majke iz škole. – Odrasle smo zajedno u Policama. Divna žena. Požrtvovana majka i borac. Znamo se, ali se dugo nismo vidjele. Tako je to kad se završi škola, svako svojim putem, a ona je prava žena i dama uvijek bila. Ako je ikad sretnete, pozdravite je. Recite Sloba Bodiroga, sjetiće se”, poručila je ona. novi.ba