Tragedija na aerodromu Nikola Tesla: Čovjek sletio iz Čikaga, pa pao na mjestu mrtav!

Region

Tragedija na aerodromu Nikola Tesla: Čovjek sletio iz Čikaga, pa pao na mjestu mrtav!

Jutros je na Aerodromu Nikola Tesla, dok je čekao da preuzme prtljag na letu iz Čikaga, jednom putniku pozlilo, nakon čega je ubrzo i preminuo. Ambulanta na beogradskom aerodromu je reagovala u najkraćem mogućem roku ali je, i pored reanimacije, putnik, nažalost, preminuo.

Kako se nezvanično saznaje, nesrećnog čovjeka na aerodromu sačekala je i porodica. Kompanija Belgrade Airport izrazila je saučešće porodici putnika. Podsjetimo, oko 200 srpskih turista više od 20 sati proživljavalo je juče pravu agoniju na aerodromu u Larnaki na Kipru!

– Redovan let W4262 Wiz aer koji je trebalo da poleti iz Larnake 25. jula u 21. 50 za Beograd odložen je u posljednjem trenutku bez objašnjenja za 01.25.

Međutim, oko 22 h na info ekranima pojavilo se obavještenje da se let za Beograd ponovo odlaže. Poslije sat vremena obratio se službenik aerodroma uz riječi “da će svi putnici biti prevezeni do hotela i da će 26. jula u 15.47 imati let za Beograd.

I kada su putnici pomislili da će odlaganje ipak proteći u koliko-toliko olakšanim okolnostima, ubrzo se pojavila druga službenica uz objašnjenje “da se putnici sami snađu za prevoz i hotel” Putnici nisu dobili obavještenje šta se dogodilo sa letom za Beograd.

Avion je konačno sletio za Beograd večeras oko 21.00 časova. (ekskluziva.ba)