NAČIN NA KOJI DIŠETE MOŽE DA UKAŽE NA SRČANE PROBLEME! Penjanjem uz stepenice ćete saznati VAŽAN SIMPTOM

Zdravlje

NAČIN NA KOJI DIŠETE MOŽE DA UKAŽE NA SRČANE PROBLEME! Penjanjem uz stepenice ćete saznati VAŽAN SIMPTOM

Iako mnogi ljudi strahuju od posjete ljekaru, a još više kada je u pitanju kardiolog, ipak pravovremena dijagnoza je veoma važna za zdravlje srca.

Stoga ljekari pozivaju da jednom ili dvaput godišnje prevencije radi odemo na pregled kardiologu, a isto tako i da obratimo pažnju na određene simptome koji su često pokazatelj da nešto nije u redu sa zdravljem našeg srca ili krvnog sistema.

Kako donosi Times of India, kratak dah jedan je od simptoma koji bi mogli da ukažu na probleme sa zdravljem srca. Ljekari stoga upozoravaju da u tom slučaju ne bismo smjeli da odlažemo posjetu kardiologu. Problemi sa disanjem povezani sa zdravljem srcem često su podstaknuti slabijim fizičkim aktivnostima, poput obavljanja kućnih poslova ili penjanja stepenicama.

Bolovi u grudima

Neprijatnost, pritisak ili bilo kakvi drugi bolovi u grudima još su jedan simptom koji ukazuje na to da bismo mogli imati problema sa zdravljem srca. Ljekari upozoravaju kako nikada ne bismo smjeli da ignorišemo osjećaj pritiska ili bolova u grudima, naročito ako se javljaju često ili duže vrijeme ne prolaze. (MONDO)