MARIJA ŠERIFOVIĆ JOJ LJUBI TRUDNIĆKI STOMAK! Uskoro stiže BEBA, podeljene PRELEPE VESTI

Showbizz

MARIJA ŠERIFOVIĆ JOJ LJUBI TRUDNIĆKI STOMAK! Uskoro stiže BEBA, podeljene PRELEPE VESTI

Finalistkinja takmičenja “Zvezde Granda”, Maja Jevtić, broji sitno do porođaja. Tremin je zakazan za 29. avgust, a pevačica ne krije da se pojavila mala trema pred bebin dolazak. U razgovoru za “Grand” Maja otkriva da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, ali da još uvek nisu saznali pol, a ni odabrali konačno ime za bebu.

– Spremna sam i sve je spremno za bebin dolazak. Blaga trema je prisutna kako se približava porođaj, evo zvanično sam ušla u deveti mesec. Ja se dobro osećam generalno, s tim da je naravno malo otežano zbog vrućine, ali nema još puno, izdržaće se. Što se pola tiče, i dalje ne znamo, tako da do samog porođaja će tako ostati, kao i termin koji je 29. avgust, ako bebica ne poželi ranije da dođe na svet ili možda malo da zakasni. Videćemo. Konačna imena još nemamo, i dalje smo neodlučni, istražujemo, slušamo predloge, pa ćemo da vidimo – izjavila je ona za “Grand”.

Podsetimo, u finalnoj večeri “Zvezda Granda” kreativni direktor Saša Popović se našalio sa Majom, pa je dao predloge imena za bebu.

-Ako bude dečak neka se zove Saša, ako je žensko Maša, muško ime treba da bude Saša – rekao je Popović. Kurir / Srbija Danas