OTKRILA IMENA SA ČUVENE LISTE ZA ZADRUGU 7! Iznijete strogo zabranjene informacije, potpuno se IZLANULA, više nema nazad!

Showbizz

OTKRILA IMENA SA ČUVENE LISTE ZA ZADRUGU 7! Iznijete strogo zabranjene informacije, potpuno se IZLANULA, više nema nazad!

Milena Kačavenda je prvi, zvanično, potvrđeni učesnik sedme sezone Zadruge elita. Svi misle da će kuma nacionale biti odlična za Zadrugu, s obzirom da ,iako nije bila učesnice 6. sezone, svojom pojavom i rečima izazivala u medijima veću pažnju od većine učesnika najgledanijeg rijalitija.

Kuma ne krije zadovoljstvo što će ući u Zadrugu, te je dala i intervju u kom je progovorila o svemu. Ipak, na fan grupama su počeli da spekulišu kako je u pomenutom intervjuu otkrila imena troje učesnika Zadruge 7.

Naime, ona je odgovarala na pitanje:

– Koga biste voljeli da vidite u Zadruzi 7, a koga, ipak ne bi voljeli da sretnete?

– Iskreno ne postoje ljudi koje ne bih volela da vidim! Ima puno njih koji su mi ok. Radujem se da upoznam Miću, Ivana Marinkovica, Djedovica takodje. To su sve visokointeligentni ljudi. Ja sam generalno osoba koja se vise druži sa muskarcima, tako da ću se zadrzati na njima. – rekla je ona.

Da li je na ovaj način Kačavenda otkrila sigurne učesnike ili se pogrešno izrazila, ostaje nam da vidimo. Kurir / Pink