ZVEZDAN SLAVNIĆ KONAČNO POKAZAO KAKO MU IZGLEDA ĆERKA! Objavljena nikad objavljena FOTKA

Showbizz

ZVEZDAN SLAVNIĆ KONAČNO POKAZAO KAKO MU IZGLEDA ĆERKA! Objavljena nikad objavljena FOTKA

Zvezdan Slavnić je tokom “Zadruge 6” često pominjao svoju ćerku Saru, a prvi emotivni slom imao je kad je pričao kako se gorko kaje zbog toga što nije više vremena provodio sa njom u prošlosti.

Kada je njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić ušla u Belu kuću, njih dvoje su imali česte svađe upravo zbog Sare, tačnije zbog toga što ju je Ana pominjala i govorila da ima njenu podršku. Slavnić je tada govorio da će se naljutiti na svoju ćerku ukoliko je to istina, a nakon izlaska iz “Zadruge 6” priznao je da je ljuta na njega.

– Dete je očajno. On odnos sa svojom ćerkom nije imao ni kada je bio po zatvorima. Anina ćerka i sin su svakodnevno u kontaktu sa Sarom, oni se viđaju i druže. Ja sam se nedavno videla sa Aninom ćerkom, pošto je njena majka imala moždani udar zbog svega što se dešava – govorila je Anina kuma Milena Kačavenda.

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić danas je pozitivno iznenadio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Slavnić je poveo svoju ćerku Saru u kupovinu, a sliku iz tržnog centra podelio je sa svojim pratiocima.

Ovo je prvi put da je Slavnić pokazao fotografiju koju je uslikao sa ćerkom nakon izlaska iz “Zadruge 6”.

– To je moja devojčica – napisao je Slavnić na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. (kurir.rs)