KULIĆI MI DUGUJU DVA MILIONA EURA: Šok optužbe Nenada Macanovića Bebice!

Showbizz

KULIĆI MI DUGUJU DVA MILIONA EURA: Šok optužbe Nenada Macanovića Bebice!

Nakon što su Miljana Kulić i njena majka Marija optužile Bebicu da je pobjegao iz Niša pošto je od njih uzeo 10.000 eura, Macanović je uzvratio udarac. Naime, Nenad je iznio šokantne tvrdnje kada je rekao da je porodici Kulić pozajmio 2.000.000 eura, a kao dokaz objavio je dio prepiske s Marijom.

„Kada odraste i ode od vas, Miljana će biti najbolja“, napisao je Nenad nesuđenoj svekrvi.

„Ali sa nekim drugim. Ćao, Beboni, šteta što nisi uspeo da i tebi daje pare. Baš mi je žao i tebe i Zole, ali kockarima ne daje. Ona može da kocka svoje, ali ti si joj bio baksuz“, odgovorila je Miljanina majka.

„J..ale te pare, o tome samo ti misliš, zabole mene za tvoje pare. Dok ti ih donosi, Miljana je dobra, a kada potroši, onda ide u Toponicu“, napisao je bijesan Nenad.

„Kada si otišao ona je dobila 800.060 dinara. Šteta što ode. Neće ih dati tebi, to je bitno. Uplatila je bolesnom djetetu, samo je dokazala da si joj baksuz. Od kocke ovdje novac ne može da uđe. Ja uvijek mogu, i radim šta hoću. Ono što ja radim, ne može niko. Meni ni kompanija nije ostala dužna, pa nećeš ni ti“, tvrdila je Kulićeva.

„E dobro, ja tebi ne dugujem, nego ti meni još dva miliona. Ili Ana, ili Nikola“, napisao je Bebica, misleći na Marijinu ćerku Anu i njenog dečka kojima je navodno pozajmio novac.

„Nikola nije moj sin, a i da jeste, on je punoljetan“, napisala je Marija, koja nije negirala da je Macanović dao sumu novca izabraniku njene kćerke.

„I da uđeš u Zadrugu, Miljana te ne j..ava, ima ona Zolicu za rijaliti pa ćeš ti brzo pa-pa“, pisala je Kulićeva.

„Ne zanima me da uđem u rijaliti“, odgovorio je Nenad. Izvor: Kurir