NESTALA PORODICA IZ JAGODINE JE U GRČKOJ, EVO ŠTA SE DOGODILO: Poznato da su prešli granicu i nisu se javili!

Region

NESTALA PORODICA IZ JAGODINE JE U GRČKOJ, EVO ŠTA SE DOGODILO: Poznato da su prešli granicu i nisu se javili!

Sestra i prijatelji porodice iz Jagodine, koja je prije 2 dana nestala u Grčkoj kada se uputila na Tasos, objavila je apele da se jave svi koji imaju informacije o njima. Međutim, po nezvaničnim saznanjima Kurira porodica se nalazi u Grčkoj, na Tasosu, ali nije stigla da se javi najbližima u Srbiji.

– Oni su krenuli na Tasos, ali nisu imali zakazan smještaj. Zbog cijele gužve, nisu stigli da se jave majci i rođacima. Majka nestalog Aleksandra je u strahu, pa je zvala rođake da pokrenu potragu. Imamo samo informaciju da su dobro, ali ne znamo gdje se tačno na Tasosu nalaze – kaže odlično obaviješteni izvor Kurira.

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković, sa dvoje maloljetne, pošli su iz Jagodine u nedjelju, a poslije prelaska granice niko ih nije čuo ni vidio. Podsjetimo, bračni par iz Jagodine je krenulo sa dvije kćerkice na more na Tasos, s namjerom da smještaj nađu na licu mjesta, navodi se u informacijama do koji se može doći na društvenim mrežama.

Sestra nestalog Aleksandra napisala je u jednom od komentara na vijest o nestanku, da je njen brat na sebi navodno imao sivu majicu i crne farmerice, dok je Snežana nosila zelenu majicu i haljinu.

“Moj brat sa porodicom, posljednji put se javili na granici Preševo 6.8.u 22:15 časova, a prešli na grčku granicu 7.8. u 00:30. Od tada ne znamo ništa o njima. Uputili su se na Tasos gdje su planirali da nađu smještaj. Automobil “opel korsa” crne boje. Molimo javite ako ih prepoznate na telefon +381 643986646.Hvala” – napisala je ona. (Kurir.rs)