Vesna Zmijanac Nakon Operacije Srca Radi Punom Parom: Ja Ću Umrijeti Na Bini

Showbizz

Vesna Zmijanac Nakon Operacije Srca Radi Punom Parom: Ja Ću Umrijeti Na Bini

Pjevačica Vesna Zmijanac imala je operaciju srca u martu, kada joj je ugrađen bajpas, a sada je pet mjeseci od intervencije imala veliki nastup u Bugarskoj, a mnogi su primijetili i da je značajno smršala.

Nakon ovog nastupa Vesna Zmijanac je navodno krenula da zakazuje što više nastupa, što se nije svidjelo njenoj kćerki Nikoliji, međutim ona tvrdi da se osjeća dobro i da nema razloga za brigu. Vesna već decenijama nastupa i uvijek je raspoložena za druženje sa publikom. Zvijezda narodne muzike ističe da nema namjeru da ode u penziju, a otkrila je i kako će završiti karijeru.

Do sudnjeg dana moga. Ja ću završiti na bini – priznala je ona jednom prilikom.

Podsećamo, Vesna Zmijanac je rođena u Nikšiću za koji je veže posebna energija iako nije tamo odrasla.

– Slučajno sam rođena u Nikšiću, tata je tamo radio, a mama ga svuda pratila. Često idem u Nikšić, i svaki put kada odem tamo imam osjećaj kao da sam se vratila u maminu matericu. Nešto se desi – otkriva pjevačica i dodaje:

– Tamo sam radila Nove godine. Nikada mi tamo nije bilo ništa teško, neku snagu dobijem. To mi je mjesto gdje sam rođena, gdje me je kolijevka zaljuljala – rekla je Vesna svojevremeno u jednoj emisiji.(express/pink.rs)