DA LI JE MOGUĆE DA JE OVAJ PODATAK TAČAN? Džabe trljate oči, JESTE, evo koliko Sanja Marinković zapravo IMA GODINA

Showbizz

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVAJ PODATAK TAČAN? Džabe trljate oči, JESTE, evo koliko Sanja Marinković zapravo IMA GODINA

Sanja Marinković je poznata voditeljka TV „Pink“, na kojoj godinama uređuje i vodi poznatu zabavnu emisiju „Magazin IN“, u kojoj su joj gosti brojne domaće estradne ličnosti, sa kojima razgovara o trenutno popularnim temama i svakodnevnim životnim situacijama.

Nakon završetka osnovne škole i XII Beogradske gimnazije, diplomirala menadžment na Višoj poslovnoj školi, te i završila menadžment u finansijama na jednom poznatom privatnom fakultetu. Sanja ima sestru Tamaru i brata Bojana, i za njih kaže da su joj uz roditelje oni uvek bili najveća podrška i oslonac u svim životnim okolnostima.

Poznata voditeljka koja je vrlo šarmantna i elokventna, i veliki je profesionalac u svom poslu, ima i tu prednost što govori francuski i engleski jezik, te je stekla brojna prijateljstva i poznanstva na putovanjima širom sveta. Iako je Sanja kako je napomenuto, završila studije menadžmenta, ona je ipak shvatila da je njena velika želja da se oproba u javnom poslu, te je najpre na TV „Politika“, a kasnije i na RTS-u, počela da se bavi voditeljskim poslom.

Međutim, pravi poslovni potez, lepa brineta je napravila tek kada je prešla na TV „Pink“, gde već više od 17 godina uređuje i vodi emisiju zabavnog karaktera, „Magazin IN“. Iako izgledom zrači i dan danas, malo je poznato koliko pomenuta voditeljka ima godina. Naime, Marinkovićeva je rođena 2. mart 1974. godine te samim tim ima punih 49 godina. Kurir.rs / Espreso