“DA IMAM SINA, NAZVALA BIH GA AJVAR” Strankinja raspametila Balkance imenima koje bi dala deci! Na listi se našao i MAJONEZ

Zanimljivosti

“DA IMAM SINA, NAZVALA BIH GA AJVAR” Strankinja raspametila Balkance imenima koje bi dala deci! Na listi se našao i MAJONEZ

Strankinja iz Azije koja živi u Sarajevu objavila je na svom TikTok profilu video u kom je nabrojala nekoliko bosanskih, srpskih i hrvatskih reči koje bi bile lepa imena da nemaju značenje, a jedno je postalo hit.

“Danas” joj se sviđa i kao muško i kao žensko ime, dok je reč “Banja” slična imenu “Anja”, no prema njenom mišljenju, puno bolja, a zatim je usledio potpuni hit.

“Ako bih imala sina, nazvala bih ga Ajvar. Zvuči mnogo dobro”, izjavila je tiktokerka.

“Aleja” je reč koja joj zvuči kao lepo žensko ime, a odabrala je gradove Bihać i Sandžak kao potencijalna muška imena koja joj deluju vrlo “muževno”.

“Narandža” je reč koja bi joj se jako svidela kao ime, baš kao i reč “Razlika”, za koju smatra da bi bila lepo ime.

“Najdraža mi je reč ‘Karmin’. Ne znam, zato što mog muža zovu Armin”, objasnila je i za kraj dodala: “I reč ‘Bojanka’. Lepo žensko ime.”

Ajvar i Majonez

Njen video prikupio je više od 800.000 pregleda i brojne komentare.

“Vrištim”, napisala je jedna tiktokerka, a druga komentirala: “Na tragu si nečeg.”

Mnogi su se složili da je Ajvar pobednik na ovoj neobičnoj listi, a bilo je i onih koji su joj davali predloge za imena “Pašteta”, “Ćevapi” i “Majonez”. (Kurir.rs)

@deluluish

#balkantiktok #imena

♬ original sound – Louisa