Komšije iz Brestača o Darkovoj mami i njenom dečku: To joj ne priliči, ovo je mala sredina, brzo se sve pročuje…

Showbizz

Komšije iz Brestača o Darkovoj mami i njenom dečku: To joj ne priliči, ovo je mala sredina, brzo se sve pročuje…

Majka Darka Lazića, Branka Lzić, pronašla je sreću u ljubavi pored Dragana Paunović, a oboje su vezu potvrdili za domaće medije. Branka trenutno živi u Brestaču, a njene komšije su sada progovorile o novopečenom paru. Kako kažu, nju ne viđaju često, a prvi put sa novim izabranikom su je vidjeli na svadbi kod Darka.

Branku ne viđamo često, bilo je veselo na svadbi i drago nam je zbog Darka. A da li ima dečka, to sam vidjela u novinama i iskreno sam se zaprepastila. Ona je dosta povučena žena, ne znam kako je upoznala gospodina, ali njen život, njena stvar – kaže nam jedna njena komšinica.

Žena iz obližnjeg marketa nam kaže da je čula da je Branka našla nekog i da uživa u ljubavi poslije smrti muža Milana.

Milan je bio jako dobar čovjek, i baš su se slagali on i Branka, ali eto, život je takav, ode čovjek na onaj svijet, a nije ni bio bolestan. Tuga. Priča se da je Branka našla nekog iz inostranstva, sad šta joj kažu sinovi nisam upućena, ali ovo je mala sredina i to se brzo pročuje i komentariše – rekla je ona.

Gospođa iz obližnje radnje nam je rekla da ih je prvi put vidjela na svadbi kod Darka Lazića.

Branka dolazi kod nas u radnju, a na dan Darkove svadbe vidjeli smo je prvi put sa tim čovjekom. Izgleda da je i mlađi od nje, možda će da je odvede preko, on je iz Holandije, kako sam vidjela, ali da se udaje pod stare dane, to joj ne priliči – rekla je ona kratko.

Podsjetimo, Branka za domaće medije tim povodom oglasila i kratko je prokomentarisala vezu sa dotičnim Draganom. Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti. Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena poslije dužeg vremena – kroz osmijeh je rekla Darkova mama. Izvor: Blic