ORMAR VAM JE KRCAT, A VI NEMATE ŠTA DA OBUČETE? Nema žene koja ne pati od ovog SINDROMA, a evo kako da ga se KONAČNO REŠITE

Zanimljivosti

ORMAR VAM JE KRCAT, A VI NEMATE ŠTA DA OBUČETE? Nema žene koja ne pati od ovog SINDROMA, a evo kako da ga se KONAČNO REŠITE

Ako često otvarate vrata ormara pa ustanovite da nemate šta da obučete, iako je krcat garderobom, moguće je da patite od tzv. “Nemam šta da obučem” sindroma. I dok se vama čini da garderobe imate premalo, zapravo je imate previše i to je izvor vaših frustracija.

Međutim, mnogi ljudi, posebno žene, toga nisu svesni, pa umesto da se viškova reše, kreću u kupovinu po nabavku novih komada, što dovodi do sve težeg snalaženja u ormaru, kao i do gomilanja odeće koju možda nikad ni ne stave na sebe, čak zaborave da je imaju.

Rešenje “Nemam šta da obučem” sindroma je organizacija ormara i rešavanje viškova. Istina, odeće će tada biti manje, ali biće lakše snalaziti se, kombinovati komade i konačno zadovoljan izaći na ulicu. Dobra ideja je unapred kompletiranje odeće – na jednu vešalicu složite kompletnu kombinaciju i tako redom. Ubacite tu i nakit, torbu, maramu… Sitne dodatke stavite u malu prozirnu vrećicu pa tako okačite na vešalicu.

Mnogo je lakše odvojiti nekoliko dana i srediti haos, nego svaki dan gubiti vreme i živce pred krcatim ormarom. Takođe, ako znate da uskoro idete na neku svečanu prigodu, unapred isplanirajte šta ćete da obučete i sve pripremite, piše msn.com. (Kurir.rs)