OGLASILA SE MAJKA KLARE BUNTIĆ, ZASTRAŠUJUĆA PORUKA “‘Bojimo se izaći iz kuće, on je sada…”

Region

OGLASILA SE MAJKA KLARE BUNTIĆ, ZASTRAŠUJUĆA PORUKA “‘Bojimo se izaći iz kuće, on je sada…”

Klara Buntić otkrila je javnosti kako ju je suprug Denis Buntić teško pretukao u subotu nakon što je nasilje u obitelji prijavila policiji, a sud ga svejedno odlučio pustiti na slobodu Totalno smo bespomoćni, niti jedemo niti pijemo, a kako ćemo dalje završiti, ja stvarno ne znam. Tukao ju je redovito. Njegova obitelj sve je to znala i prikrivala, ispričala je Ljubica Jurič, majka Klare Buntić za Index.

Klara Buntić otkrila je javnosti kako ju je suprug Denis Buntić teško pretukao u subotu nakon što je nasilje u obitelji prijavila policiji, a sud ga svejedno odlučio pustiti na slobodu.

Denis Buntić je priveden u policiju, a u njegovoj kući pronađeno je oružje. Županijsko tužiteljstvo zatražilo je određivanje pritvora, ali je sud u Ljubuškom odredio samo mjere zabrane prilaska na što se tužiteljstvo potom žalilo.

Index piše kako je Klara završila u bolnici u Mostaru i u kolovozu zbog ozljeda “koje je zadobila prilikom pada niz stepenice”. U nalazu se navodi da je pacijentica izgubila svijest i povratila te “da ne rekonstruira događaj”. Dan kasnije imali su krštenje djeteta.

– Bojimo se izaći iz kuće. On je sada još gori. Nas štiti javnost, a zakon nas ništa nije zaštitio – dodala je Ljubica Jurič. (24sata.hr)