ALEKS ULAZI U “ELITU”, ŽELI DA UNOVČI TRUDNOĆU: Filip Car se oglasio i iznio niz optužbi na račun bivše zaručnice

Showbizz

ALEKS ULAZI U “ELITU”, ŽELI DA UNOVČI TRUDNOĆU: Filip Car se oglasio i iznio niz optužbi na račun bivše zaručnice

Filip Car optužio je bivšu verenicu Aleksandru Nikolić da se pridružila “Eliti 7” kako bi unovčila trudnoću i uzela pozamašne svote novca na osnovu njene navodne tužne priče da će sama odgajati dijete, što on oštro negira.

Iako je izgledalo da će se pomiriti i započeti vezu iznova, čini se da se to neće dogoditi jer rat između bivših verenika ne jenjava. Sada je car iznio nove zahtjeve, i bio je energičniji nego ikad. Kako tvrdi, doušnik iz starletine pratnje dojavio mu je o njenim prljavim i perfidnim planovima.

– Imam sreću da u njenom cijelom timu postoji jedna krtica koja me je obavestila šta je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora između mene i nje, koji je bio pre svih optužbi. Njen sledeći korak, koji očekujem, je ulazak u “Elitu”, da jedna trudnica, poput Miljane Kulić, priča o trudnoći i vezama. Ništa me ne može iznenaditi više od nje. Ući će u “Elitu” za veliku sumu, svakako 50.000 evra, i tako će zaraditi od trudnoće, koju u početku nije želela da zadrži – otkrio je Filip šta Aleksandra planira i nastavio da priča o njoj i njeni prljavi planovi:

– Desila se lijepa stvar – zatrudnela je od naše ljubavi. Nije baš kako je to predstavila. Ona zna kako se desilo da sam ponovo poludio i počeo da pričam sa svim ženama koje sam dugo izbjegavao. Ona zna kakve sam poruke nalazio za nju, šta se desilo, da je htjela da abortira i napusti moj grad, koji je uvijek prezirala. On zna kako je htjela da abortira. Zatim, kada je vidjela da je vremenski period prekršio zakonsku normu da se abortus može obaviti, da je abortus u 13. nedelji trudnoće veoma rizičan, kada je shvatila da je posle drugog abortusa, jer ga je već imala, to bilo bi pitanje da li će moći da ima dete, onda su je uspeli da ubede da se porodi, pa se odjednom okrenula protiv mene. To su njeni prljavi planovi za tebe. Žena želi profitirati od cijele situacije i trudnoće.

Aleksandra je odmah nakon Careve objave svom bivšem poslala novu poruku putem Instagram profila na koju on sigurno neće ostati imun.

– Karma je najstrpljiviji “gangster” ikada – glasio je citat na profilu Aleksandre Nikolić, koji je upućen Caru.

Aleksandra Nikolić šokirala je i, bogami, zabrinula mnoge kada je izjavila da ima mnogo neprijatelja koji žele njenu smrt.

Naime, nakon što joj je Filip jasno stavio do znanja da je uvijek tu za dijete, ali da nema šta da se pomiri, nakon javne svađe i optužbi na njegov račun, na Aleksandrinom profilu osvanula je zastrašujuća poruka koja je šokirala sve njene fanove.

– Da su me večeras našli mrtvog, ne bi mogli da nađu krivca, koliko neprijatelja imam – napisao je Aleks novi.ba