DOK SAM SPAVALA S 23 GODINE MLAĐIM LJUBAVNIKOM, MUŽ JE SVE ZNAO: Ovako je Katarina “prodala veru za večeru”

Ispovijesti

DOK SAM SPAVALA S 23 GODINE MLAĐIM LJUBAVNIKOM, MUŽ JE SVE ZNAO: Ovako je Katarina “prodala veru za večeru”

Ispovest žene koja je našla 23 godine mlađeg ljubavnika krije zanimljive detalje.

“Pred vratima nam je 40. godišnjica braka i kad sve sagledam, bolje da se nikad nisam ni udavala. No, dolazim iz malograđanske sredine i praktički sam bila prisiljena udati se za prvog kandidata. Možda je u početku bilo ljubavi. Rodila sam dva sina, kupili smo kuću, onda se dogodio i rat. Ja sam pokušavala biti majka i mužu i deci”, prisetila se u poverljivom pismu gospođa Katarina za Moje vrijeme.

Kad su sinovi kasnije imali cure, otkriva nam, svi su živjeli kod njih u kući.

“Činilo mi se kao da imam četvero dece. Onda je i to sve krenulo nizbrdo, muž je s 45 godina ostao bez posla. Ja sam radila na poslu i kod kuće. Pozitivno u svemu tome bilo je to što su nas deca vukla za sobom, u mlado društvo i tu sam se našla. Ali, onda sam i ja ostala bez posla”, opisuje nam svoje kotrljanje nizbrdo u jednom razdoblju života.

To što je i ona izgubila primanja bilo je za porodicu strašno, jer je ona od te plate finansirala kredit, režije i kućne troškove.

“Koliko su godine projurile mimo nas shvatili smo tek kad smo ostali sami. Tada sam uvidela da smo muž i ja ne dva različita sveta, nego dva različita svemira. On niti je duhovit, niti je društven, ne pleše, a na feštama mu je bitno samo da nađe društvo na šanku. Ja sam s druge strane vesela, duhovita i društvena. Nakon otkaza našla sam nekoliko poslova i radila svašta, dok je on samo sedeo kući”, otkrila je.

Dugo je bila usamljena i sama obavljala sve kućne poslove.

“Onda sam se okrenula Facebooku i počela se dopisivati s mlađim muškarcem. Ponovno sam se vratila u divne dane mladosti, smeha, veselja, poskrivečki odlazila s tim muškarcem na zabave, dok mi muž nije počeo kopati po telefonu pa je našao naša prekrasna dopisivanja. Pratio me po gradu, decu okrenuo protiv mene, a što je najgore, ja sam se bila istinski zaljubila”, priznala je.

Čovek u kojeg se zaljubila od nje je mlađi 23 godine i ona je te razlike svesna. “Nije tu bilo nikakve šanse za budućnost, a i nisam mogla otići od nezaposlenog muža, trebala sam ga izdržavati. Svog muža ne volim, živimo kao cimeri, predbacuje mi ljubavnika. A ja samo živim od sećanja na ta lepa vremena. Još uvek se ponekad nađemo, svaki dodir, svaki poljubac mi je dragocen. Uglavnom kad sve sagledam, svoj život sam potratila, ali bez obzira na godine udovoljavam sebi koliko mogu i sada sam samoj sebi na prvom mestu”, zaključila je Katarina. (stil.kurir.rs)