Kim Kardashian kritikuju zbog dekoracija za Noć vještica: Mrtvačke glave dok u*ijaju djecu…

Showbizz

Kim Kardashian kritikuju zbog dekoracija za Noć vještica: Mrtvačke glave dok u*ijaju djecu…

Kim Kardashian na snimku se pohvalila nizom ukrasa za Noć vještica u svom domu, međutim, izazvao je brojne negativne reakcije na mrežama. Uz Heidi Klum koja se svake godine trudi nadmašiti sve s kostimom za Noć vještica, Kim Kardashian je još jedna od poznatih ličnosti koje posebnu pažnju posvećuju ovom prazniku.

Kardashian je tako na snimku podijeljenom na društvenim mrežama svoje pratioce provela kroz svoju kuću, a koja je prekrivena sablasnim dekoracijama u skladu s Halloweenom.

“‘Prilično jezivo’ je potcjenjivanje”, stoji u opisu snimka.

Video počinje u hodniku gdje se vide komadi tkanine koji vise s plafona i sablasne figure s kapuljačama osvijetljene samo treperavim svijećama. Vanjski dio kuće je jednako impresivan, a tu je i crveno osvijetljen tunel paukove mreže, kao i ‘kosturni luk’ u hodniku.

Po objavi snimka društvene mreže su preplavili komentari da ukrasi nisu prikladni za njenu djecu.

“Ukleta kuća ili kuća kulta… neće li ovo uznemiravati djecu na neko vrijeme?”, “I djeca će biti u kući?”, “Njena kuća je dovoljno strašna i bez dekoracija”, glasili su neki od komentara.

Pored samih dekoracija i njihovog utjecaja na djecu, mnogi su skrenuli pažnju na rat Izraela i Hamasa osudivši “neukusnu” proslavu Noći vještica.

“Nikoga nije briga za tvoju Noć vještica… ubijaju djecu u Gazi pokaži barem malo poštovanja…”, “Uvijek govoriš o genocidu nad Jermenima, a ne govoriš ništa o genocidu nad Palestincima. Lako je govoriti o onome što vam odgovara. Gdje ti je sada glas?”, “Ovo je tako užasno besmisleno da ne kažem neukusno, s obzirom na stvarne užase koji se trenutno događaju u svijetu”, pisali su osvrnuvši se na mrtvačke glave kojima je ukrašena kuća. Foto:Screenshot/Twitter