MUŽ GODINAMA NIJE IZLAZIO IZ kreveta moje majke: DNK TEST JE OTKRIO ŠOKANTNE STVARI, ON JE MONSTRUM

Region

MUŽ GODINAMA NIJE IZLAZIO IZ kreveta moje majke: DNK TEST JE OTKRIO ŠOKANTNE STVARI, ON JE MONSTRUM

Žena je, nakon što je DNK test otkrio 22 – godišnju aferu njenog supruga sa njenom majkom, potražila terapiju za sebe i svoju djecu. Otkrila je kako su obje ostale trudne u isto vrijeme.

Žena je bila slomljena nakon što je DNK test otkrio 22-godišnju tajnu aferu između njenog supruga i njene sopstvene majke. Šokantno otkriće također je razotkrilo da su njena braća blizanci zapravo njena polubraća, budući da im je njen suprug biološki otac.

Potresena žena podijelila je svoju priču na Redditu, objašnjavajući kako su ona i njen suprug zajedno od adolescencentskog perioda. Nakon što je zatrudnjela sa 17 godina, preselili su se kod njenih roditelja, a kasnije su se preselili u ranč njenog preminulog oca.

Godinama je bila u zabludi da živi u sretnom braku. Na prvu se nisu primjećivali nikakvi problemi. Živjeli su sretno. Ali sve se promijenilo kada se vratila s djevojačkog putovanja i zatekla svog supruga i majku zajedno u svojoj spavaćoj sobi.

-Ušla sam u svoju sobu i zatekla svoju mamu kako vodi ljubav sa mojim suprugom”, rekla je.

-Mama mi je vikala da izađem iz ‘njihove’ spavaće sobe, što me je još više uzdrmalo.”

Nažalost, moja najstarija kćerka je također bila kod kuće, u svojoj sobi preko puta, spremajući se za zabavu. Izašla je i vijdela moju gotovo golu majku kako bježi iz naše kuće do njene kuće pored i zatvara vrata.”

-Moja kćerka je bila slomljena i otišla je kod moje sestre. Zamolila sam je da ništa ne govori dok prvo ne porazgovaram sa svojim suprugom. Zamolila sam ga za istinu. Rekao mi je da ga je moja mama zavela kada smo imali 18 godina i živjeli kod njih. Imali su nezaštićeni seks bar jednom mjesečno duže vremena nego što smo bili u braku.”

-Izračunala sam vrijeme i bila sam zgrožena jer je vremenska linija značila da bi moji blizanci i najmlađi brat mogli biti njegovi.”

Žena, koja ima šestoro braće i sestara u dobu od 42 do 18 godina, više nije mogla zadržati “odvratne” vijesti samo za sebe – i ispričala je sve svom ocu.

-Odmah sam pozvala tatu i rekla mu da dođe kod mene bez mame. Natjerala sam svog supruga da prizna, a tata je bio slomljen, on i mama su takođre bili u ljubavi još od srednjoškolskih dana. Nepotrebno je reći, čuli smo mamu kako viče iz njene kuće kada ju je tata suočio. Tata ju je izbacio i sada živi kod moje 38-godišnje sestre.

-Tata je insistirao na DNK testiranju za tri najmlađa dječaka prije nego što bi išta razmatrao u vezi sa njihovim brakom. Blizanci su biološka djeca mog supruga. Od tada sam ga izbacila i sada živi kod svojih roditelja.

Žena i njen otac, ne žele da imaju više veze sa situacijom, sada planiraju prodati svoje kuće i zajedno kupiti veću.

-Pošto je kuća još uvijek bila na imenu mog oca, suprug neće dobiti ništa od prodaje, niti će moja majka, jer nasljedna imovina nije predmet dijeljenja u razvodima”, objasnila je.

Također, moja majka vjerovatno neće dobiti alimentaciju, jer naša država nije država gdje je razvod zbog nevinosti.”

-Moj suprug je zgrožen i bijesan što sam dokazala da će zapravo imati sedmoro djece, umjesto petoro, i da ću mu uzeti polovinu njegovog posla.

Objasnila je kako je pomogla suprugu da započne svoju kompaniju prije nekoliko godina, čak uzimajući pauzu od svoje nastavničke karijere da mu pomogne da je uspostavi.

-U mojoj državi, sva bračna imovina, uključujući i poslove, se dijele podjednako, 50/50.” Nakon što je sve sastavila, žena je shvatila da je njen suprug obje, i ona i njena majka ostale trude u isto vrijeme.

-Prezirem muža, razbio je je moje povjerenje koje sam imala u muškarce i u vjernost. Već sam angažovala dobrog advokata iz firme koja je pomogla i meni i mome ocu u finansijskim pitanjima, a tata mi pomaže u plaćanju. Moji blizanci, jedna od mojih sestara i cijela bivša porodica su prekinuli kontakt sa mnom i mojom maloljetnom djecom, i moja deca su suštinski izgubila sve svoje bake i deke, osim mog tate.

-Već sam u terapiji kod psihijatra. Ponudila sam to i za svoje dvoje odrasle djece, ako im je potrebna porodična terapija sa svima nama, ali oni trenutno idu na individualnu terapiju.

Komentarišući njen post, jedan korisnik je rekao: “Sve što mogu reći je da mi je žao nje i njene djece. Ovo je haos i ovi ljudi će zaista trebati ozbiljnu terapiju. Majka/baka je čudovište. Nadam se da će ona i bivši suprug biti isključeni iz života svih. Ovo je toliko toga pogrešnog u ovoj situaciji.

Drugi korisnik je dodao: “Ovo je svakako jedna od najtragičnijih priča o nevjerstvu koje sam pročitao. Varati svog partnera je dovoljno loše, ali izdati svojuk ćerku je jednostavno odvratno.

Treći korisnik je izrazio: “Ono što me najviše pogodilo je to što su njen suprug i majka ljuti na nju što im je uništila sretan život. To je glupost, sami su sebi to učinili i sada su iznenađeni što se neko drugi nije bio spreman lagati za njih.” titox.net