VIDEO/ Nova snimka kickboksača. Mlati čovjeka i urla: Zašto si slao mojoj ženi poruke…

Region

VIDEO/ Nova snimka kickboksača. Mlati čovjeka i urla: Zašto si slao mojoj ženi poruke…

Pojavila se nova snimka Miljana Hofmana Vidovića, dvojice braće kickbosača koji su dospjeli u središte pažnje u BiH i Srbiji po prijetnjama ugostiteljima u mjestu Modriča u BiH i drugim incidentima u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Na novoj snimci Milijan Hofman Vidović u zgradi mlati čovjeka koji kleči na podu. Davi ga i udara te pritom urla: “Zašto si slao mojoj ženi poruke”.

Upozoravamo da bi nekim čitateljima snimka mogla biti uznemirujuća Braća već danima pune medije svojim incidentima. Prvo je objavljena snimka Ljubana Vidovića kako s grupom nepoznatih ljudi u Modriči u BiH obilazi ugostiteljske objekte i prijeti vlasnicima.

https://twitter.com/i/status/1722741779126993255

Kasnije je isplivao i video koji prikazuje njegovog brata Miljana kako šamara konobara.

Obojica su borci kickboksači koji su imali uspješne karijere. Ljuban je nekadašnji prvak Europe u kickboksu, a Miljan je, boreći se pod zastavom Srbije, osvojio 2013. godine titulu prvaka svijeta, a u disciplini K-1 poluteške kategorije do 81 kilograma. No, karijere su im ostale u sjeni kriminalnih aktivnosti.

Protiv njih se 2018. godine vodio postupak jer su u svibnju te godine oteli Nenada Jakovljevića iz Bijeljine. Kasnije je Ljuban, nakon što se predao, priznao djelo kazavši kako su on i brat to učinili da bi naplatili dug. Klix.ba podsjeća kako ih je okružni sud u Banjoj Luci Ljubana osudio na godinu dana zatvora, ali on je kaznu zamijenio novčanim iznosom od 18.050 konvertibilnih maraka (oko 9230 eura).

Miljan je bio u centru pažnje dok je bio privatno osiguranje izvršiteljima koji su došli oduzeti kuću obitelji Kocić u Ulici Maksima Gorkog. Kako su mediji pisali, on je s grupom mladića “asistirao” policiji i izvršiteljima.

Nova.rs piše kako je Miljan snimljen i prije nekoliko mjeseci s grupom batinaša u Pančevu, uoči prosvjeda poljoprivrednika u tom gradu. Prosvjed je bio usmjeren i protiv režima srpskog predsjednika Aleksandra Vučića. Uz grupu huligana u kojoj je bio i Miljan Hofman Vidović tada je bio i generalni tajnik vlade Srbije Novak Nedić. (Izvor: Index.hr)