Znate li koju je pjesmu Aleksandre Prijović napisao njen muž? Izvodi je u suzama, a s njom plače i publika!

Showbizz

Znate li koju je pjesmu Aleksandre Prijović napisao njen muž? Izvodi je u suzama, a s njom plače i publika!

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović uskoro će održati pet koncerata u Areni Zagreb, a svaki je rasprodala do zadnjeg mjesta. U sklopu svoje regionalne turneje, Aleksandra je rasprodala i tri Stark Arene u Beogradu, tri koncerta na sarajevskoj Zetri i tri u dvorani u Nišu, a zakazala je i drugi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli.

Zbog svega navedenog, Aleksandra se nametnula kao jedna od trenutno najvećih glazbenih zvijezda u regiji, a jedan od njezinih najvećih hitova za nju je napisao njezin suprug Filip Živojinović. Radi se o pjesmi “Devet života”, s istoimenog albuma, za koju Filip potpisuje tekst.

Aleksandra se rasplače gotovo svaki put kad je izvodi, a emotivni stihove “ako te sutra druge odvedu, sve je u redu, takve ti najbolje pristaju, beda na bedu” mame suze i u publici, koja ih na koncertima s njom pjeva uglas.

Aleksandra i Filip u braku su od lipnja 2018. godine i zajedno imaju sina Aleksandra, kojeg su dobili u ožujku 2019. Filip je posinak Lepe Brene, kojeg je njezin suprug Boba Živojinović dobio s prvom suprugom Zoricom Nakić. dnenvik.hr

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli zaljubljenamala💙🧸 (@zaaljubljenaa_maala)