DALA HILJADE I HILJADE EVRA ZA OPERACIJE USANA, A SAD NE MOŽE DA JEDE: Neće da prestane sa korekcijama, a sebe zove “čudakom”

Ispovijesti

DALA HILJADE I HILJADE EVRA ZA OPERACIJE USANA, A SAD NE MOŽE DA JEDE: Neće da prestane sa korekcijama, a sebe zove “čudakom”

Austrijanka Viena Virstel iz Beča ne može da jede normalno nakon što je potrošila hiljade i hiljade evra na estetske operacije za povećanje usana. Viena je takođe imala tretmane čela i obraza, kao i nekoliko operacija povećanja grudi. I pored toga što zbog novih usana ne može da jede i pije, nema nameru da prekine sa operacijama.

– Jedva čekam da dobijem još veće usne. Veoma sam uzbuđena i veoma sam srećna zbog svojih velikih usana. Uvek sam ih želela takve – kaže ona.

Njene operacije učinile su je metom mnogih koji kritikuju njen izgled. Bez obzira na komentare, Viena, koja sebe naziva ‘plastičnim čudakom’, ponosna je na svoj izgled i ohrabruje sve da se ne plaše da rade nešto zbog čega će se osećati sigurnije u sopstvenom telu.

Viena trenutno deli stan na Majorci u Španiji sa Džesikom, koju nazivaju „ženom sa najvećim gr*dima u Austriji“. Džesika je potrošila oko 50.000 evra na plastične operacije da bi postala prava Barbika, a zakazala je još jedan tretman kako bi dobila još veće implantate, piše Miror. (Kurir.rs/24sata.hr)

@titty_twins

Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #trans #viennawuerstel #viennabotox

♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️