Neprospavane noći došle na naplatu, Cecu zadesila teška bolest neobjašnjivih simptoma

Showbizz

Neprospavane noći došle na naplatu, Cecu zadesila teška bolest neobjašnjivih simptoma

Zdravlje Cece Ražnatović svojeveremno bilo je ugroženo zbog ubrzanog života i svega što nosi njen posao. Sada, Svetlana Ražnatović izgleda bolje nego ikada, a na njenoj figuri pozavidele bi joj i upola mlađe djevojke. Ni gram viška, sve je zategnuto i na svom mjestu. Naravno, za to je zaslužna pravilna ishrana, ali da Ceca nije rešila zdravstvene probleme koji su je mučili, džaba bi joj bilo gladovanje.

Naime, zdravlje Cece Ražnatović nije bilo na zavidnom niovu – neobjašnjivo je oticala, pa je izgledalo kao da je nabacila kilograme. Šta se desilo, sama je priznala svojevremeno…

Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravsteni problem, meni se moje tijelo vratilo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans. ništa strašno. Tijelo mi je signaliziralo da nešto nije u redu. Kada sam primijetila simptome, odmah sam se obratila ljekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem – ispričala je tada Ceca, a preminuli astrolog Dušan Veličković je rekao da je uzrok tom disbalansu potiskivanje emocija.

Upozorio ju je i da obrati pažnju na štitnu žlezdu i bubrege jer su to organi koji se opterete strahom od nečega. Ceca je konačno mirna i zadovoljna, sin Veljko je u srećnom braku, a kćerka u velikoj ljubavi sa poznatim fudbalerom, ona uveliko nastupa, pa nema bojazni da se problemi vrate. (ekskluziva.ba)