„Tukla je i lomila ljude, bukvalno“: Komšije otkrivaju strašne detalje o ženi koja je sina polila benzinom i zapalila…

Region

„Tukla je i lomila ljude, bukvalno“: Komšije otkrivaju strašne detalje o ženi koja je sina polila benzinom i zapalila…

Uhapšena S. M. uhapšena je zbog sumnje da je svog sina Acu T. polila benzinom i zapalila u kući svog partnera u Srpskoj Crnji, a kako komšije i rođaci pričaju oduvijek je bila problematična.

“Nikome nije jasno kako je ona i dalje bila na slobodi. Ležala je u zatvoru jer je tukla i lomila ljude bukvalno. Ti ljudi zbog kojih je robijala su umrli, sad da li zbog tih povreda, nismo sigurni”, pričaju rođaci porodice.

Kako su komšije ispričale u kući u kojoj se desio napad na mladića stalno su se skupljali problematični ljudi.

Oni ističu da je S. M. stalno nekoga tukla i napadala, piše N1.

“Čak ni taj muškarac joj nije bio dobar, često ga je tukla, ali i svakoga ko joj se nađe na putu. Navodno je sinoć bila pijana sa tim partnerom kada je sin došao u tu kuću. Onda je došlo do koškanja i svađe, a potom ga je i zapalila”, pričaju oni.

Kako su objasnili u toj kući su se uvijek dešavale lude stvari do te mjere da bi mogli filmovi da se snime. Podsjetimo, Aca T. zadobio je teške povrede, više od 50 odsto kože mu je izgorilo i ljekari se bore za njegov život.

A.T. je sa teškim telesnim povredama u vidu opekotina po cijelom tijelu prebačen prvo u zrenjaninsku bolnicu a zatim u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Izvor: N1