Milica Todorović i Darko Lazić autom sleteli u kanal kod Jagodine: “Govorila sam mu da uspori, on meni, nemoj da se sekiraš”

Showbizz

Milica Todorović i Darko Lazić autom sleteli u kanal kod Jagodine: “Govorila sam mu da uspori, on meni, nemoj da se sekiraš”

Pevačica Milica Todorović prisetila se jedne lude vožnje sa kolegom Darkom Lazićem tokom koje su, pukom srećom, prošli bez povreda. Pevačica je svojevremeno ispričala kako je Darko Lazić na autoputu vozio brže od dozvoljenog i nije hteo da je posluša dok ga je molila da uspori.

“Bili smo put Jagodine, išli kod Palme da radimo i Lazić je vozio… Baš je bilo sunčano taj dan i odjednom kreće kiša, pljusak neverovatan i Darko je vozio negde 170-180. Ja ga sve vreme opominjem: “Uspori malo, uspori malo”, a on meni: “E, nemoj se sekiraš”, ispričala je Milica pa dodala:

“Kako je roknula kiša, upadne mu levi točak u onaj kanal pored bankine što prave kamioni i tu smo krenuli da se okrećemo. Bogu hvala, tog trenutka kao da je neko zaustavio autoput, nijednog vozila, rekoh: “Ako nas sad neko grune, odosmo do bugarske granice dole”. Ali, ništa nije bilo, Bogu hvala, ni ogrebotina. Ja se nadam da je naučio neku lekciju. Voleo je on tako da vozi brže”, ispričala je svojevremeno Milica u “Amidži šouu”. (Izvor: espreso.co.rs)