VANJA (14) JE VEROVALA OCU, A ON JE POSLAO U SMRT: Jedno pismo otkriva svu tragediju njihovog odnosa! FOTO

Region

VANJA (14) JE VEROVALA OCU, A ON JE POSLAO U SMRT: Jedno pismo otkriva svu tragediju njihovog odnosa! FOTO

Ubistvo Vanje Đorčevske (14) izazvalo je lavinu reakcija javnosti, a sada se pojavila još jedna informacija koja ovu tragediju čini još većom. Naime, na društvenim mrežama pojavila se navodno objava Vanjine učiteljice koja je otkrila šta je nesrećna devojčica osećala prema ocu Aleksandru, koji je jedan od osumnjičenih za njenu otmicu.

Post na fejsbuku je objavljen kada je devojčica nestala i dok je još potraga trajala, a učiteljica je objasnila da su deca imala zadatak da pišu o osobi kojoj su bili najzahvalniji. Kako je učiteljica navela Vanja je navodno pisala da je najzahvalnija svom ocu.

– Vanja je ljubazno i empatično dete,nikada nikog nije povredila čak ni onda kada je bila ljuta. Radili smo društveni eksperiment za Dan zahvalnosti, deo zadatka je bio da učenici pišu o osobi kojoj su bili najzahvalniji. Napisala je pismo svom ocu.

Veliki deo dece u tom odeljenju je takav, ima kome da se poveri i ko da joj ponudi stvarnu pomoć… – stoji u statusu Vanjine učiteljice koja je objavljena pre pet dana.

Podsetimo, Vanja je nestala 27. novembra u Skoplju na putu do škole, dok su njeni roditelji, Zorica i Aleksandar, sumnjali da je oteta. Poslednji put viđena je na Bulevaru Partizanskog odreda ispred “Broz kafea”, odakle se izgubila, a poslednji signal sa njenog telefona bio je preko puta Univerzalske sale.

Otac je nestanak prijavio Policijskoj stanici, dok je majka preko društvenih medija izrazila sumnju da je devojčica kidnapovana. Devojčicino telo, kao i telo frizera Panče Žežovskog, pronađena su 3. decembra, a četiri osobe su uhapšene među njima je i njen otac, za koga se sumnja da je otmičarima dao informacije gde se Vanja nalazi.

Policija traga za Ljupčom Paleskim koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo i kao glavni organizator. Kurir.rs/Informer