POČELE SMO DA SE DRUŽIMO, A ONDA SMO SE ZALJUBILE: Nas tri smo u vezi i imamo poruku za sve HEJTERE koji nas osuđuju (VIDEO)

Ispovijesti

POČELE SMO DA SE DRUŽIMO, A ONDA SMO SE ZALJUBILE: Nas tri smo u vezi i imamo poruku za sve HEJTERE koji nas osuđuju (VIDEO)

Devojke Kenzi i Legasi odlučile su da otvore svoju vezu trećem partneru u januaru 2022, ali nijedna nije tačno znala šta da očekuje. Otkako su devojku Amber, koju su pronašle na aplikaciji za upoznavanje, primili u svoje poliamorno gnezdo, ova isključivo ženska veza izdržala je burne talase žestokih napada hejtera koji su govorili da će to jako loše završiti i brojne druge kritike, piše NY Post.

Međutim, umesto da ih to pokoleba, zauzele su moderan pristup nošenja s negativnim i zluradim komentarima. “Prvo, gledajte svoja posla”, pevale su zaljubljene devojke u popularnoj objavi na TikToku posvećenoj njihovim “hejterima”.

U snimku koji je dobila više od 1,8 miliona pregleda, Kenzi (23), Amber (26) i Legasi (26) – sa sedištem u Raliju, u Severnoj Karolini – odgovorile su kritičarima koji su rekli: “Ne možete da budete u vezi s dvoje ljudi.” Devojke su naslovile video s “Throuple life” i označili ga s #Throuple, a on je prikupio preko 1,4 miliona pregleda na TikToku. U zasebnom delu, devojke su ispričale kako je nastala njihova trostruka ljubav. “Upoznale smo Amber na Bumble-u, a onda smo se zaljubile u nju”, rekle su Legasi i Kenzi, koje su se upoznale 2020. preko X-a, nekadašnjeg Tvitera.

@amourdetrois

♬ –

“Tražili smo samo prijatelje kad smo upoznali Amber. Jednom smo se družile i nakon toga više nismo prestale”, rekle su Legasi i Kenzi, a Amber se složila, rekavši: “To je samo trebalo da bude prijateljska stvar… Ali složila sam se s njima, upoznale smo se i ostalo je istorija.” Kenzi je dalje ponudila više uvida u formiranje njihove nesvakidašnje romanse, dodajući: “Jednostavno smo provele puno vremena zajedno… S vremenom smo sve počele da razvijamo osećanja. Jednostavno je postajalo sve dublje i dublje,i evo nas”, objasnila je.

I premda redovno dobijaju podršku korisnika koji ih bodre komentarima poput: “Živite moj san” i “Kakva lepa trojka”, veliki je broj onih koji to jednostavno ne mogu da zamisle. “Trojka nije za mene”, napisao je skeptičar. “Ovo je pravi krindž”, komentarisao je neko drugi. “Previše sam ljubomoran za ovakvu vezu”, dodala je treća osoba.

Ali Amber, Kenzi i Legasi su jasno dale do znanja da ljubomora – od ljudi izvan ili unutar njihove veze – nema uticaja na njihovu ljubav. “Ovde je sve dobro”, napisala je grupa devojaka uz objavu slaveći njihovu neraskidivu vezu. (Kurir.rs/ NY Post/ Večernji.hr)