U HRVATSKOJ NE MOGU BEZ PRIJOVIĆKE! EVO ŠTA SE DEŠAVA 10 DANA POSLE KONCERTA PEVAČICE: Samo o njoj bruje, najbolja na svim listama

Showbizz

U HRVATSKOJ NE MOGU BEZ PRIJOVIĆKE! EVO ŠTA SE DEŠAVA 10 DANA POSLE KONCERTA PEVAČICE: Samo o njoj bruje, najbolja na svim listama

Aleksandra Prijović održala je pet spektakularnih koncerata u zagrebačkoj Areni. Prošlo je deset dana od kako je Aleksandra održala čak pet u nizu koncerata u Areni u Zagrebu, a Hrvati i dalje samo o njoj bruje.

Drugim rečima, komšije očito ne mogu bez pesama mlada muzičke zvezde iz Beograda, pa su njene pesme i dalje najslušanije u Hrvatskoj, i to ubedljivo na svim top listama. Pesma “Dam, dam, dam”, sa njenog poslednjeg albuma “Devet života”, nedeljama je na samom vrhu Bilbordove liste. A kako hrvatski mediji pišu, izgleda da će tako ostati još neko vreme.

Osim nje, na listi su i pesme: “Devet života” koja je na trećem mestu, “Sve po starom” koja je na šestom, “Ja sam odlično” koja je na sedmom, a pesma “Psiho” je na devetom mestu. A koliko je Hrvati vole, dokaz je činjenica da su je čak u jednom momentu i prisvojili.

Podsetimo, osim Aleksandre Prijović, na listi najslušanijih pesama u Hrvatskoj su i kontroverzni izvođač Dragomir Despić Desingerica, reper Rasta, pevačica Sanja Vučić i reper Nući. Kurir.rs/ Alo/ Preneo: J. M.