MISLILA SAM DA IMAM UPALU SLEPOG CREVA, A ONDA SAM SAZNALA ISTINU: Tata me je zatekao kako se GRČIM od bolova i odveo me u HITNU

Ispovijesti

MISLILA SAM DA IMAM UPALU SLEPOG CREVA, A ONDA SAM SAZNALA ISTINU: Tata me je zatekao kako se GRČIM od bolova i odveo me u HITNU

Hana Vajolet (25) je samohrana majka devojčice (5) koja redovno objavljuje na TikTok-u sve o iznenadnom rođenju svoje ćerke. Naime, do 50 minuta pre porođaja nije ni znala da je trudna.

– Tata me je ujutru zatekao u kupatilu dok sam se grčila od bolova. Pozvali su hitnu i rekli nam da možda imam upalu slepog creva. Stigli smo u bolnicu i hteli su da mi uzmu krv, ali sam se toliko uvijala od bolova da to nije bilo moguće – rekla je Hana na snimku.

U bolnici je ubrzo postalo očigledno da će se Hana uskoro roditi.

– Stižemo u bolnicu i žele da mi uzmu krv, ali previše boli da bih ostala mirna. Dve sekunde kasnije mi je pukao vodenjak i tada su mi rekli da imam trudove. Odveli su moje roditelje u drugu sobu da im objasne šta se dešava, da im kažu da će biti baba i deda – kaže ona i dodaje da je zamolila majku da bude sa njom tokom porođaja, a da je njen otac ostao u čekaonici i pozvao njenog brata da mu kaže šta se dešava.

@h.anviolet

The end is free birth control #fyp #foryou #crypticpregnacy #singlemum #ididntknowiwaspregnant

♬ Wasn’t Expecting That – Jamie Lawson

– 50 minuta nakon toga rodila sam devojčicu – rekla je ona. U komentarima ispod javile su se žene koje su prošle kroz slično iskustvo. Uprkos pilulama, zatrudnele su i saznale tek posle nekoliko nedelja.

– Saznala sam u 27. nedelji trudnoće – napisala je jedna.

– I pored pilule, otkrila sam da sam trudna u 34. nedelji – dodala je druga. Izgleda da je Hana imala mešano iskustvo sa medicinskim timom zaduženim za njenu negu.

– Porodila sam se 50 minuta nakon što sam saznala da sam trudna, a onda sam morala da provedem dva dana u bolnici sa porodiljama koje nisu imale podršku – rekla je ona na jednom od prethodnih video zapisa. Ali na drugom snimku je objavila svoju zahvalnost medicinskoj sestri koja se brinula o njoj.

– Medicinskoj sestri koja je ostala sa mnom sve vreme nakon što sam saznala da sam trudna i koja mi je pomagala na porođaju – nikada te neću zaboraviti – rekla je. (Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)