ZVEZDA GRANDA DOBILA 2.000 EVRA OČAS POSLA! Pevačicu kitili NOVČANICAMA, jedan refren bio PRESUDAN! Letele šuške sa SVIH STRANA

Showbizz

ZVEZDA GRANDA DOBILA 2.000 EVRA OČAS POSLA! Pevačicu kitili NOVČANICAMA, jedan refren bio PRESUDAN! Letele šuške sa SVIH STRANA

Prošlogodišnja finalistkinja muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Martina Jozinović, pokupila je brojne simpatije publike tokom svog učešća u ovom šouu, a nastupima i pojavom pleni i danas. Iako su je svi očekivali u ulozi pobednice, Martina nije doživela pobedu, ali to je nije sprečilo da nastavi da gradi svoju karijeru.

Martina je tako započela da nastupa sa svojim bendom, a koliko joj dobro ide svedoči video koji se pojavio na društvenim mrežama. Naime, na videu se primeri da Martina nastupa na privatnom veselju gde su brojne zvanice okupljene oko nje.

Atmosfera je bila na vrhuncu tokom cele večeri, a energija je došla do usijanja kada je Martina zapevala pesmu Selme Bajrami „Pijanico“. Svi prisutni su tokom izvođenja stihova ove pesme pali u trans, te pevačicu počeli da kite novčanicama, a gotovo je nemoguće ne primetiiti da je Martina samo za izvođenje refrena dobila 2.000 evra bakšiša!

Podsetimo, Martina se u Zvezdama Granda takmičila prethodne sezone, a mentorka joj je bila Marija Šerifović. Kurir.rs/Grand/Prenela: K.M.

@fakatcombo

Martina i FAKAT COMBO band pokidali ovu pjesmu! #fakatcombo #fyp #band #martinajozinovic #music

♬ Originalton – FAKAT COMBO