ŽIVI U KOLIBI U NEMAČKOJ, A KAD DOĐE U SRBIJU NOSI NJEGOVE CIPELE I ODEĆU! Folk pevač postao pravi gastrabajter: Sadi beli LUK!

Showbizz

ŽIVI U KOLIBI U NEMAČKOJ, A KAD DOĐE U SRBIJU NOSI NJEGOVE CIPELE I ODEĆU! Folk pevač postao pravi gastrabajter: Sadi beli LUK!

Folk pevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, proslavio se sa pesmom “Fenomenalno”, a onda se povukao sa javne scene. Ćira je svoj život potpuno promenio u Nemačkoj. On već 25 godina živi u kolibi iznad Štutgarta i posvetio se poljoprivredi i gaji beli luk, o čemu je i sam pričao.

– Tu sam od marta prošle godine, sad će biti tačno godinu dana kako sam u kolibi – rekao je Ćira pre izvesnog vremena.

Tvrdi da je u kolibi pronašao svoj mir i da višak slobodnog vremena koristi kako bi sadio povrće za sopstvene potrebe. Za sad ima samo beli luk, a planovi su mu bili da zasadi i drugo povrće.

– Za sada imam samo beli luk, ali na proleće će biti i drugog povrća. Za svaki slučaj da se nađe. Nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom – našalio se Ćira jednom prilikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dejan Cirkovic Cira (@fenomenalnicira)

Podsetimo, za Ćiru kažu da je jedan od najduhovitijih pevača na estradi. On je jednom prilikom otkrio da je mnoge teške životne situacije prebrodio zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima iz Srbije, a najviše mu je pomogao Saša Popović.

Naime, zbog brojnih televizijskih gostovanja Ćira iz Štutgarta, dolazi u Beograd, te se s vremena na vreme desi da zaboravi da ponese svečaniju garderobu, pa bude primoran da potraži nešto u Popovićevom ormaru. Međutim, kako kaže, više mu to ne odgovara.

– Smršao je baš, pa svu garderobu skrati vamo, smanji tamo, to mi više ne odgovara. Ali nema veze, ako su cipele manji broj, malo sprčim prste i za jedno snimanje to nije problem – našalio se Ćira i rekao da mu Saša dođe kao glavni stilista kod kojeg i odseda kada boravi u Srbiji. Osim konfekcijskog broja, Popović i on imaju isti ukus, pa tako često na sebe obuče sve što nosi i Saša. Kurir.rs/Grand/Prenela:K.M.