“U TOM TRENUTKU SAM IMALA IME I PREZIME I MOJE PESME!” Evo šta je Dragani Mirković najteže palo u životu: Otišla sam…

Showbizz

“U TOM TRENUTKU SAM IMALA IME I PREZIME I MOJE PESME!” Evo šta je Dragani Mirković najteže palo u životu: Otišla sam…

Dragana Mirković, u dvadesetoj emisiji “Rame uz rame sa Draganom”, koji se emituje subotom i nedeljom 20 sati na Kurir televiziji, ispričala je šta je za nju bila najveća životna prekretnica.

– Najveća prekretnica u mom životu je bio odlazak iz moje zemlje, od moje porodice, prijatelja, fanova. Otišla sam sa jednim koferom i sa jedinom vrednošću koje sam u tom trenutku imala, a to je moje ime i prezime, i moje pesme- iskrena je bila Mirkovićeva, a šta joj je najteže palo saznaćete u večerašnjoj emisiji koja se emituje u 20 časova na Kurir televiziji.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Zbog smrtnog slučaja u porodici Dragane Mirković, koncerti koji su bili zakazani za 29. i 30. decembar pomereni su za 16. i 17. februar 2024. godine. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine. kurir.rs