DAO ŽENI TELEFON DA GA FOTKA ISPRED JELKE: Nećete verovati čega se dosetila i šta je uradila! Faca govori VIŠE OD HILJADU REČI

Showbizz

DAO ŽENI TELEFON DA GA FOTKA ISPRED JELKE: Nećete verovati čega se dosetila i šta je uradila! Faca govori VIŠE OD HILJADU REČI

Žene se na razne načine dovijaju da se domognu mobilnih telefona svojih partnera ne bi li špijunirale s kim se to oni dopisuju, šta lajkuju i pretražuju. Jednoj ženi se spontano nametnula situacija u kojoj je imala priliku da bar na brzinu istraži telefon svog muža. Štaviše, suprug joj ga je sam dao.

Njen muž je naime želeo prazničnu fotografiju pored jelke, te joj je dao telefon ne bi li ga uslikala, a onda je počeo da zauzima razne poze kad je video koliko se njegove supruga studiozno udubila u fotografisanje. Kad je hteo da joj priđe, ona mu je rekla da pozira još malo, ne bi li kupila vreme i još malo pretražila njegov telefon, predstavljajući njemu da hoće da napravi još nekoliko fotografija.

Kad joj je, sav ozaren, prišao očekujući bar desetak različitih fotografija, imao je šta da vidi – na telefonu je bila jedna jedina fotografija. Njegova ozarena faca je u sekundi splasnula, a snimak koji je dobio više od 130.000 lajkova nasmejao je korisnike Instagrama.

“Ne moraš mi se zahvaljivati”, stoji u opisu snimka, a komentari pratilaca su se samo nizali.

“Kada smo bili u Egiptu, suprug mi je konačno dao njegov telefon da ga slikam dok je bio na kamili, ali kamila je počela da se udaljava, a on samo što nije pao sa nje u pokušaju da se domogne svog telefona, međutim….prekasno”, “Ja redovno mužu proveravam telefon, pa čemu služi brak, ako ne da špijunirate jedno drugo”, “Ljudi koji se vole ne špijuniraju jedno drugo”, “Šta je sa poštovanjem i poverenjem, ako treba da čekam da mi da telefon da bih videla potencijalnu prevaru, džaba mi takav brak”, “Shvatate li da je ovo šala, ali nije naodmet gvirnuti s vremena na vreme” pisali su ljudi. (Kurir.rs/ L. S)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @antonyuk_family