DAO 15.000 ZA TORTU KAKO BI OBRADOVAO SUPRUGU: Kada je video šta je stiglo, uhvatio se za glavu i ZAKUKAO NA SAV GLAS (VIDEO)

Ispovijesti

DAO 15.000 ZA TORTU KAKO BI OBRADOVAO SUPRUGU: Kada je video šta je stiglo, uhvatio se za glavu i ZAKUKAO NA SAV GLAS (VIDEO)

Proslava rođendana nezamisliva je bez torte, bez obzira na to koliko godina imamo. U želji da obraduje suprugu, tiktoker Džek odlučio je da joj za rođendan naruči slatko iznenađenje.

– Jedino što je moja supruga poželela za rođendan bila je torta – otkrio je Džek na TikToku.

Na internetu je pronašao prelepu roze tortu u obliku srca sa natpisom “Srećan rođendan, princezo”, okružen vijugavim šećernim ukrasima i biserima. Oduševljen izgledom torte, odmah ju je naručio. Ali, kad je isporuka stigla na kućnu adresu, Džek se uhvatio za glavu: torta koja je stigla nije bila ni nalik onoj sa fotografije.

Istina, torta koja mu je isporučena takođe je bila u obliku srca i roze boje, ali tu su sve sličnosti sa tortom koju je naručio prestale. Na vrhu nije bilo nikakvog natpisa, već je centralno mesto zauzimala jedna jagoda kao svećica. Poslastičar je pokušao da rekreira vijuge od šećera sa strane, ali je taj pokušaj propao; umesto vijuga stajale su nespretno poređane kuglice kao dekoracija. Dodatno, Džek je za ovu poslasticu izdvojio neverovatnih 145 dolara, odnosno nešto više od 15.000 dinara.

– Vidite, ovako izgleda kad 145 dolara bacite u vodu – napisao je tiktoker u opisu video-snimka torte koja je za kratko vreme postala viralna.

@andreaandlewis

$145 down the drain 😇 the ONLY thing she asked for today was a cute cake & now there’s nothing i can do 😔 #andreaandlewis #birthdaycake

♬ OG THE PASTELS – Kneely_Knight

Džek je bio očajan što je torta stigla u poslednji čas i više nije imao prilike da ode po novu koja će estetski zadovoljiti ukus njegove supruge. Pratioci su pokušavali da ga uteše kroz komentare.

– Tvoja supruga će biti impresionirana što si se uopšte potrudio da joj naručiš tortu.

– Važan je trud.

– Pokušao si i to je u redu.

– Možda ako nabaviš neko cveće i ukrasiš tortu, to će joj promeniti izgled.

– Drago mi je što si pokušao.

– I ja sam pokušao da napravim ovakvu tortu kao što si ti naručio. To je veoma teško. Potrebno je oko 200 dolara i mnogo ponovljenih pokušaja!

– Obriši suze. Divno je što si poželeo da obraduješ suprugu tortom, ali i ovu možete zajedno da pojedete i da se do kraja života kroz smeh sećate kako je torta izgledala – bili su neki od komentara ispod ovog snimka. (Kurir.rs/Republika/T.B.)