Tatjana unajmila u*icu za bivšeg muža Marka: Evo kako je on sve razotkrio i skovao paklenu osvetu…

Region

Tatjana unajmila u*icu za bivšeg muža Marka: Evo kako je on sve razotkrio i skovao paklenu osvetu…

Tatjana Remli (43) iz Kalifornije priznala je da je unajmila ubicu za svog supruga Marka (57). Par se venčao 2011. godine, a pre ulaska u brak, Marko je na računu imao 25 miliona dolara, vilu, luksuzne automobile.

Njih dvoje su godinama živeli luksuzno u Kaliforniji. Ipak, vremenom su imali probleme i konačnom su se razveli u maju prošle godine. Nakon razvoda Tatjana je tvrdila da je silovana pod pretnjom pištoljem, a Marko ju je optužio da je zapalila jednu od kuća koju su delili.

Problema je bilo i oko troškova života. U sudskom dokumentu navedeno je da je Tatjana patila od ekstremnog finansijskog stresa. Iako je u početku dobijala 50.000 dolara za svoje mesečne troškove, sud je vremenom taj iznos smanjio na 12.000 dolara.

Iznervirana Tatjana zamolila je svoju poznanicu da joj pomogne da pronađe ubicu za svog muža. Za ubistvo i odlaganje tela bila je spremna da izdvoji dva miliona dolara. Međutim, osoba koju je planirala da angažuje otišla je do njenog bivšeg supruga, koji je odmah pozvao policiju.

U dogovoru sa policijom Tatjani je postavljena zamka, na koju je nasela. Nakon hapšenja policija je u njenom domu pronašla tri komada oružja. Tatjana je tokom suđena priznala krivicu i osuđena je na tri godine i osam meseci zatvora.

Kaznu služi u zatvoru u San Dijegu. (Telegraf.rs)