Seku nastavili da napadaju zbog objave o Božiću i Srbima: “Žao mi je što nisi dovoljno inteligentna”

Showbizz

Seku nastavili da napadaju zbog objave o Božiću i Srbima: “Žao mi je što nisi dovoljno inteligentna”

Njene riječi izazvale su gnjev kod korisnika ove mreže, koji su joj u komentarima ispod objave uputili najgnusnije i najstrašnije uvrede Pjevačica Seka Aleksić izazvala je opštu pometnju zbog statusa na Božić, kojima je potkačila Srbe i sada nastavila da “ratuje” sa njima.

Naime, ona je juče, 7. januara, prozvala pojedince zbog načina slavlja i poštovanja tradicije kada su vjerski praznici u pitanju, a koji su prema pjevačici krajnje neprimereni. Njene reči izazvale su gnev kod korisnika ove mreže, koji su joj u komentarima ispod objave uputili najgnusnije i najstrašnije uvrede, ali to Seku zaustavilo nije.

– Jeste spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i držali sirene na max, vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvorištu, pucali iz vatrenog oružja, bacali petarde TRADICIONALNO?! – napisala je Seka.

Jedna korisnica Tvitera, ostavila je komentar ispod Sekine objave: “Licemjerje je jedna od najodvratnijih karakternih osobina”. Ona je odmah odgovorila na ovu prozivku i uputila korisniku slijedeće:

– Željana, žao mi je što nisi dovoljno inteligentna da shvatiš ono što je shvatila većina ljudi. Ako ti je lakše, slobodno na ovako velike i bitne praznike gdje se pokazuje ljubav, molitva itd ti pali gume, trubi i pucaj. Ako misliš da je to pred Bogom važno, pobjednica si! – odgovorila joj je pjevačica. (Telegraf.rs)