Rada Manojlović tužna: Ne bih podnela da me Milan ostavi, sve radi da ga zaustavi

Showbizz

Rada Manojlović tužna: Ne bih podnela da me Milan ostavi, sve radi da ga zaustavi

Rada Manojlović konačno je priznala da je ona ta koja sprečava Milana Stankovića da se zamonaši i potpuno posveti Bogu i veri.Pevačica je otkrila da ne bi podnela da Milana izgubi u tom smislu i zato sa njim svakodnevno razgovara i ubeđuje ga da bude u veri, ali da nađe balans.

-Ne slažem se sa tom njegovom željom i potrudiću se da je on ne ispuni. Odlično ga poznajem i bolje od njega znam šta je dobro za njega. Volela bih da Milan nađe kompromis između pevanja i manastira. Ja hoću da bude po mom, jer neću da idem u manastir da bih ga videla. U redu je ad ide na deset dana u manastir, pa da se vrati, da mu to bude neka vrsta odmora, ali da se zamonaši ne. Ne bih mogla da podnesem da Milana izgubim u tom smislu- kaže Rada.

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona i Stanković su nedavno imali svađu baš zbog njegove želje da se zamonaši.

– Milan sada posti i u tome je jako ispravan, gleda da razmišlja kako treba, da ne izgovara nešto zbog čega bi se kajao, ali Rada mu ne da mira. Nedavno su se videli i ona je počela da mu soli pamet i da mu govori da on ne zna šta radi i da će biti kasno kada shvati. Počela je i da plače i rekla mu da ona ne može da zamisli život bez njega i da joj je potreban. Da ne želi da ga viđa po manastiru i da će da učini sve da se on ne zamonaši. Milan je pokušao razumno da sa njom razgovara, ali nije vredelo.

– U nekom momentu ga je naljutila te joj je rekao da on sam bira svoj životni put kao i ona i da mora da ga podrži šta god da odluči. Rada zna da je on sve bliži tome da se zamonaši i da vreme otkucava kada će to da se desi, zato je sada počel asve više da ga pritiska da ga od toga odgovori- ispričala nam je Radina drugarica. (starmagazin.rs)