(VIDEO) PUNAC I PUNICA ELMEDINA KOJI IMA DVIJE ŽENE OGORČENI: NAŠOJ FATIMI JE ZAPRIJEĆENO, ONA PATI…

Region

(VIDEO) PUNAC I PUNICA ELMEDINA KOJI IMA DVIJE ŽENE OGORČENI: NAŠOJ FATIMI JE ZAPRIJEĆENO, ONA PATI…

Otac i majka Fatime Karić neutješni su i očajni otkad im je zet Elmedin u kuću kod njihove kćerke doveo i drugu ženu – Ukrajinku Janu. Priča je obišla čitav Balkan i mnoge je začudila, šokirala, a zbog toga ga je njegov otac navodno istjerao i iz kuće.

Prema najnovijim informacijama, Elmedin se pohvalio prije nekoliko dana da su mu sad obje trudne – i Bosanka i Ukrajinka i da istovremeno čeka čak dvije prinove u kući. Njen otac kaže da je seljak čovjek i da se toga ne stidi pa možda to i ne razumije, pa veli da je kćeri rekao kad mu je došla u kuću: Što me blatiš, što me sramotiš… A ona njemu: Ne vjeruj babo u sve što čuješ…

Majka kaže da sebi ne može da dođe, da je oboljela od tog stresa, a otac joj niti jede, niti pije…

Krušne mrve juče u usta nisam uzeo, sebi samo da iskopam grob dole i da legnem… To ti je vakat budala – veli Fatimin otac.

Majka joj ne može čudom da se načudi šta on priča da narod sluša, te kad s kojom spava, te koliki mu je polni organ, pa kako ga nije sramota pa to sluša njegova mater, pa djeca koja će to sutra da gledaju… Nikad ga nisam mrzila, a sad očima ne mogu da vidim… On joj ispira mozak…pa priča kako sam je ja palila peglom, pa gađala šerpama, to nije istina – veli Šećera koja ne može da se smiri.

Otac veli da ništa od ovoga nije bilo dok se nisu pojavile te mreže…

Ja znam svoje dijete najbolje, to nije moja Fatima, ona pati, ona nije sretna, njoj je zaprijećeno, ona je pod pritiskom – kaže njena majka.

Babo ja njega volim – rekla je ocu, a oni nju pitali pa je li to ljubav, pa znaš li ti da mjesta uvijek imaš kod nas. Senzacija.ba