PA TI POSLE KUPUJ FAST FUD! Uhvatio radnicu restorana u NAJODVRATNIJOJ stvari na svetu, sve to je radila na kuhinjskom stolu, ŠOK!

Zanimljivosti

PA TI POSLE KUPUJ FAST FUD! Uhvatio radnicu restorana u NAJODVRATNIJOJ stvari na svetu, sve to je radila na kuhinjskom stolu, ŠOK!

Korisnik TikToka sa nadimkom “Blowitupbrady”, muškarac koji inače u jednom gradu u Oklahomi drži radnju sa pirotehnikom, objavio je pre neki dan na TikToku snimak koji je zgrozio milone korisnika te društvene mreže. Naime, kako je to barem preneo, negde u Pragu je uhvatio radnicu jednog restorana ili fast fuda kako uređuje, odnosno seče nokte nasred kuhinjskog stola, odmah pored povrća i ostale hrane.

Originalni zapis u međuvremenu je iz nepoznatog razloga uklonjen, a do tog je trenutka skupio više od dva miliona pregleda.

“U pitanju je bio veganski restoran u trgovačkom centru u Pragu”, naveo je Brejdi u naslovu videa i dodao u opisu: “Dakle, dvaput sam pogledao prema njoj u neverici pre nego što sam dohvatio mobilni i to snimio”.

Video je u međuvremenu dospeo i na pojedine popularne svetske portale, a gledaocima je otkrio da je djelatnica restorana prekinula s pedikurom nakon što je shvatila da je taj američki turista posmatra.

“Ako joj je prijatno da ovo radi javno, pitam se šta li sve radi iza zatvorenih vrata”, stoji kao dodatni opis ponovo okačenog videa koji je mnogima bukvalno zgadio hranu. (Kurir.rs)

@olivagladgla

♬ original sound – Morgane Cruise