POKOJNIK NIKAD NE DOLAZI U NAŠE SNOVE BEZ RAZLOGA Njegova duša traži samo jedno, a u ovoj situaciji znak je veoma loš

Zanimljivosti

POKOJNIK NIKAD NE DOLAZI U NAŠE SNOVE BEZ RAZLOGA Njegova duša traži samo jedno, a u ovoj situaciji znak je veoma loš

Tumačenjem snova se bavi oneiromancija koja datira još iz drevnog Vavilona, ali kod sanjanja mrtvaca-pokojnika u snu značenje se veoma razlikuje -od obične promjene vremena, žalosti što je neka osoba otišla i stvarnih pravih poruka koje vam pojavljivanje mrtvaca u snudonosi.

Vjeruje se da ukoliko osoba sanja preminulu osobu nakon što prođe period žaljenja onda će od nje da dobije neku pouku. Međutim, ukoliko se to desilo neposredno nakon smrti, tada nećete imati nikakvu pouku i san će vam uglavnom biti nejasan. Nekada se zna desiti da preminula osoba u snu ne progovara, ali i to je znak da su oni i dalje uz vas i da se o vama brinu.

Pokušavaju da kažu da je sve u redu

Mur kaže da često naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas. Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do “druge strane”. Posećivaće vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svjetlosti ili određenom pesmom na radiju.

Pokušavaju da vam stave do znanja da će uvijek biti tu da vas podrže u svemu.

Možete vidjeti vaše voljene u snu, kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju.

Hoće da vam kažu da vas vole

Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

Možda vas i upozoravaju

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smijete da ignorišete.

Nekada ne progovaraju ni riječ

Oni možda neće progovoriti u snu, već će prenijeti poruke telepatski. Možda će se samo nasmijati i otići dajući vam do znanja da paze na vas. Zanimljivo je da u našem narodu postoji vjerovanje da ako nas preminula osoba u snu pozove da pođemo sa njom, ne treba da se odazivamo, jer je to veoma loš znak, prenosi Stil. titox.net