OSTAVILA I NJEGA I DECU ZBOG FEJSBUKA I INSTAGRAMA “To nije žena, nego zmija”, šok-ispovest čoveka na tristotinak kilometara od BG

Region

OSTAVILA I NJEGA I DECU ZBOG FEJSBUKA I INSTAGRAMA “To nije žena, nego zmija”, šok-ispovest čoveka na tristotinak kilometara od BG

Najbolje bi bilo da su kod majke, da se vrati ona, al’ šejtan je neki zavlad’o, kaže nesrećni čovek koji sam odgaja svoje dvoje i još dvoje dece pokojnog brata Lep, mlad, vredan i radan, otac dvoje male dece, živi i radi tu, na tristotinak kilometara od Beograda, a njegova sudbina je za nevericu – supruga je i njega i dečicu ostavila zbog društvenih mreža -Fejsbuka i Instagrama?!

Stoga nije ni čudo što kaže da su ti tiktokovi i instagrami i ljubomora najgora bolest što postoji. Svoju muku ispričao je pred kamerama pa pokazao i čime se bavi – ugljem, poslom koji je “nasledio” od pokojnog brata čija je sudbina još crnja od njegove.

Dok priča šta ga je sve u životu snašlo, pokazuje na vreće uglja, a kaže samo prošle godine ih je 5.000 spakovao, pa na kuću koju je počeo da gradi za svoje mališane podno svoje, na placu koji je kupio do komše Bogdana, i na kraju kamion koji je svojim radom stekao.

Almedin Hubljar iz okoline Bugojna majka je i otac svojoj deci. Sa svoje 33 godine napravio je velike stvari – ima kuću iz snova, dobar auto, međutim živi bez žene, koja ga je, kaže, ostavila sa dvoje dece zbog društvenih mreža – Fejsbuka i Instagrama.

 

U kraju za njega i rahmetli brata vazda su govorili da su pošteni momci, a svašta su radili i ovce držali, cepali drva,

– Kupus, seno, đubre, nema šta nismo radili – veli Almedin.

– Ja taj kriminal nikad ne bih mogao, rađe bih bio gladan nego se kriminalom bavio – kaže on i dodaje: Samo pošteno.

Iako mlade i vredne, braću Hubljar pratila je crna sudbina kada je u pitanju bračni život.

Ugljem se, kaže Almedin, bavio pokojni brat, pa je on nastavio, kaže, žao mu da taj posao propada kad već ima mušterija. O pokojnom bratu kaže da ga je žena varala, a on to nije više mogao da trpi i oduzeo je sebi život.

– Pravila mu je svašta, smicalice, govorio je da to nije žena, nego zmija – kaže sa suzama u očima Almedin pred kamerom poznatog Jutjub kanala Srednja Bosna danas.Na pitanje da li je teško sam odgajati decu, kaže “jeste”:

– Dok su mali, ne slušaju, ali tu su mama i babo, koji pomažu. Najbolje bi bilo da su kod majke, da se vrati ona, al’ šejtan je neki zavlad’o – smatra Almedin pa malo tiše zamišljen veli…

– Najbolje bi im bilo s materom…. Možda dadne Bog da se ona i vrati – veli Almedin. (kurir.rs)