Duško Tošić očekuje sina: Priznao da je za njega pripremio nešto posebno, isto su dobile Atina i Nika

Showbizz

Duško Tošić očekuje sina: Priznao da je za njega pripremio nešto posebno, isto su dobile Atina i Nika

Intervju Duška Tošića u kome je progovorio o sinu. Ako je suditi po onome što kaže advokat Duška Tošića, brak proslavljenog fudbalera i pop dive Jelene Karleuše nije okončan još samo na papiru. No, da je u Jeleninom i Duškovom braku nekada sve cvijetalo od ljubavi i da su imali velike planove za budućnost, dokaz je i intervju Duška Tošića koji je poslije Nikinog rođenja dao za Svet plus, a u kome je priznao da očekuje da će jednog dana dobiti i sina.

-Presrećan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslijediti na fudbalskom terenu – rekao je tada Duško.

-Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio djevojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić – izjavio je tada Duško, jasno stavljajući do znanja da neće odustati dok ne dobije i muškog nasljednika.

Intervju Duška Tošića tada je sve razniježio, jer o kćerkama govorio sa mnogo ljubavi. A da bi im pokazao ljubav bivši fudbaler je na desnu ruku istetovirao imena mezimica.

– Lijeva ruka je prazna, to je za sina – rekao je Tošić ranije pred kamerama “Ekskluziva”, a da li i dalje priželjkuje sina i da li će ga dobiti ostaje da vidimo.

Pored toga, Duško je tom prilikom izjavio i da planira da obezbjedi veliki dom za svoju porodicu.

-Trenutno smo kupili stan na Dedinju, ali to nam je samo privremeno riješenje, dok ne nađemo mjesto na kome ćemo napraviti porodičnu kuću – rekao je tada Duško.

Iako nasljednika nije dobio, jer je, kako je jednom prilikom priznala, Jelena imala dva spontana pobačaja, san o porodičnoj kući je ostvario. Nažalost, u kući koju je kupio za sebe i svoju porodicu, nastaviće da žive Duškove nasljednice i Karleuša, ali bez njega. svet.rs