INCIDENT NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Čovek se popeo na binu, obezbeđenje BRUTALNO reagovalo (VIDEO)

Showbizz

INCIDENT NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Čovek se popeo na binu, obezbeđenje BRUTALNO reagovalo (VIDEO)

Balkanska zvezda Dragana Mirković započela je svoju veliku regionalnu turneju, humaniranog karaktera, a prethodne dve večeri napravila je spektakl za pamećenje u Areni. Scenskim nastupom, emotivnim momentima i specijalnim gostima, Dragana je još jednom dokazala zašto je kraljica narodne muzike već četiri decenije unazad.

Iako je u Beogradu sve prošlo u najboljem redu, na koncertu u Kragujevcu pre četiri dana desio se incident. Dok je Dragana izvodila numeru “Za mene si ti”, i igrala uz maskotu tigra, kakva se pojavljuje i u spotu iz 1994. godine, u jednom trenutku nepoznati čovek popeo se na binu.

Kada je sredovečni muškarac, očigledno Draganin fan, želeo da se približi pevačici, obezbeđenje je brutalno reagovalo. Iako Dragana nije burno reagovala kada je ugledala čoveka blizu sebe, njeno obezbeđenje je odmah doeltelo, zgrabilo ga na način da je umalo pao, a zatim ga vrlo grubo uklonili sa scene. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, deluje kao da su bukvalno bacili sa bine u publiku. Uverite se i sami!

Snimak je i na TikToku postao viralan, a mnogi su se zapitali da li je čovek u redu nakon takvog tretmana, te da li je obezbeđenje moglo malo pristojnije da ga skloni sa scene. Bez obzira na to što su Kragujevčani od početka do kraja uživala u Draganinim hitovima i atmosferi, snimak ovog incidenta naišao je na negativne komentare korisnika društvenih mreža. (MONDO/M.C)