NAŠA PJEVAČICA KUPILA HOTEL “Ubila bih kolege koje dožive 60, a nemaju nešto svoje”, sinu je PREPISALA KUĆU NA ČETIRI SPRATA: “Grcala sam za sve to”

Showbizz

NAŠA PJEVAČICA KUPILA HOTEL “Ubila bih kolege koje dožive 60, a nemaju nešto svoje”, sinu je PREPISALA KUĆU NA ČETIRI SPRATA: “Grcala sam za sve to”

Pjevačica Nela Bijanić ne krije da je vlasnica hotela, a da je kuću na četiri sprata prepisala sinu Oliveru. Nela je godinama vrijedno radila, te je priuštila sebi šta je željela.

-Ja sam grcala za sve to, ja sam željela da stvorim! Ekstremno sam radila. I moj bivši suprug i ja smo sinu kuću prepisali. Naravno, to je sve stečeno dok smo bili u braku. Pa, za naše dijete smo se borili, prepisan je poklon njemu – rekla je ona.

-Pjevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe – dodala je Nela nedavno za “Grand”.

O Neli se, podsjetimo, naširoko pričalo kad je progovorila o najtežem periodu u životu, kad joj se raspala porodica. Ona je više od 10 godina bila u braku s estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, sa kojim je dobila sina Olivera, a tvrdi da ju je prevario sa mlađom.

-Nedavno sam baš rekla – kada sam se ja razvela, mogu svi. To znači, pošto sam ja jedna račica, porodična žena, kada sam se udala spustila sam roletne. Ja, koja sam ribetina, koja ode u Švajcarsku, Njemačku, Holandiju da pjeva i odem samo na nastup, pa u hotel i na aerodrom. Ništa me drugo nije zanimalo, imam svoju porodicu, tu priča počinje i tu se završava – istakla je Nela za pomenut medij.

Nela je je duže vreijeme sumnjala u svog supruga, ali je odlučila da ćuti kako bi vidjela u kom smjeru će stvari da se odvijaju. Međutim, da stvar bude još gora, njen muž je ljubavnicu doveo u njihovu zajedničku kuću, te ih je uhvatila na dijelu.

-To je period kad se naša priča već privodila kraju. Ja sam ćutala sve vrijeme. Znala sam i ćutala.Puštala sam ga dokle može da ide. Ja sam bila na gornjem spratu, a on je bio dole. Tata mi je rekao da nije mogao da uđe kroz vrata, a ja sam istog momenta rekla da je dole sigurno neko, ali moj tata nije vjerovao u to. Čula sam da on priča sa nekim, čekala sam ispred kuće da izađe. Izašao je sa nekom djevojkom, dosta mlađom od njega. Njoj sam rekla da više nikada ne dođe u kuću u kojoj živim i ja. Ne volim prevare, nisam iz te priče. U tom trenutku sam sve završila – kazala je pevačica. blic.rs